İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNİ PARTİME ARMAĞAN EDECEĞİM

Bilecik Demokrat Parti (DP) İl Genel Meclis Üyeleri Adayları İsmail Cinoğlu, Firdevs Bilgin ve Dodurga Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı’nın aday tanıtım toplantısı yapıldı.

06 Şubat 2014 Perşembe 09:19
1893 Okunma
İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNİ PARTİME ARMAĞAN EDECEĞİM

  Bilecik Demokrat Parti (DP) İl Genel Meclis Üyeleri Adayları İsmail Cinoğlu, Firdevs Bilgin ve Dodurga Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı’nın aday tanıtım toplantısı yapıldı.

 Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısına çok sayıda partili katılırken, açılış konuşmasını DP İl Başkan Yardımcısı Sezai Balta yaptı. Balta, Bu akşam bizim normalde İl ve İlçe yönetim kurulu birleştirilmiş toplantısı yapılmak üzere toplanmış olduklarını belirterek, “ İnşallah bu toplantı başka bir hayırlı olaya vesile olacak. İl genel Meclis üyesi adaylarını ve Merkez Dodurga Belde Başkan adayını sizlere tanıtmış olacağız. Önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var Türkiye genelinde bu seçimler öncelikle partimize ilimize, Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. DP olarak geçtiğimiz Pazar günü 15’inci olağan genel kurulumuzu yaptık. İnşallah Bilecik de seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız “ dedi.

Konuşmasın ardından sözü DP il Genel Meclis Üyesi Adayı İsmail Cinoğlu alırken burada yıllardır beraber çalıştığım abilerimle siyaset yapmaktan hep gurur duyduğunu belirtti. Cinoğlu “Burada abilerim ne görev verdilerse bi z onu yaptı ve hep itaat ettik. Partimizi bu 30 Mart seçimlerinde İl Genel Meclis adayı olarak yer almış bulunmaktayım. Kolay siyaseti tercih etmedik, diğer partilerden gelen teklifleri kabul etmedik. Zor dönemlerden geçiyoruz. Biz DP olarak bu zor dönemlerde seçime şahsım olarak varım “ dedi.

 

 Aday tanıtımının ardından partililer ve adaylar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Son Güncelleme: 06.02.2014 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle