GÜLTEKİN, BU İŞTE BİR TUHAFLIK VAR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, çok yoğun bir seçim kampanyası içerisinde olduklarını ve ülkenin kaderini belirleyecek 7 Haziran seçimlerine 3 gün kaldığını belirtti.

04 Haziran 2015 Perşembe 12:24
2076 Okunma
GÜLTEKİN, BU İŞTE BİR  TUHAFLIK VAR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, çok yoğun bir seçim kampanyası içerisinde olduklarını ve ülkenin kaderini belirleyecek 7 Haziran seçimlerine 3 gün kaldığını belirtti.  

 

 

  Çalışkan, İlçe Başkanlığında yaptığı basın toplantısında, her türlü hileye, baskıya, ayak oyunlarına rağmen seçimleri kaybedeceğini anlayan iktidar partisi, seçim yaklaştıkça şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemlere başvurduklarını iddia etti. Çalışkan, “Bunların yalanlarını saymaya kalksak zamanımız yetmez. Sizleri buraya AKP’nin Bilecik’te başvurduğu son yalanını anlatmak, seçmeni kandırmak için nasıl bir komiklik yaptıklarını göstermek için davet ettik. Tam Aziz Nesin’lik  bir olay. Biliyorsunuz, AKP’nin Bilecik’te iki adayı var. Birinci sıra adayı Halil Eldemir, ikinci sıra adayı eski il Başkanı Ramazan Kurtulmuş.  Bunun böyle olduğunu AKP Genel merkezi ilan etti, kendi internet sitesinde yayınladı. Ardından Yüksek Seçim Kurulu tescil etti, liste Resmi Gazetede yayınladı ve liste kesinleşti. Bunda bir şüphemiz yok değil mi? Bizim bir şüphemiz yok ama galiba AKP teşkilatının var” dedi.

 

 

  “BİLECİK İTHAL BİR ADAY İSTEMİYOR”

 

  Çalışkan konuşmasının devamında, ilçelerde, köylerde seçmene havlu dağıttıklarını ve bu işte bir tuhaflık olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

  “Dağıtılan havlularda Ramazan Kurtulmuş’un isminin üstte, Halil Eldemir’in isminin altta ikinci sırada. Halbuki, AKP’nin birinci sıra adayı Halil Eldemir. Sizce bir yanlışlık mı var? Bu basit bir hata mı? AKP neden adayların yerini değiştirmiş. Bize göre bir yanlışlık yok, kandırmaca var, aldatma var. Çünkü yoldan geçen, Bilecik’le ilgisi olmayan bir adayı getirdiler, birinci sıradan aday gösterdiler.

 

 

   Bu durumdan vatandaşlarımız rahatsız. AKP’ye samimi şekilde gönül verenler bile rahatsız. Çünkü Bilecik ithal aday istemiyor. Bunu bildikleri için, Halil Eldemir’in Bilecik’le ilgisi olmadığını seçmenlerden gizlemek amacıyla bilerek, isteyerek böyle bir yola başvuruyorlar. İkinci sıra adaylarını sanki birinci sıradaymış gibi gösteriyorlar. Bu basit gerçeği bile gizlemek için bakın nasıl yollara başvurup yalan söyleyebiliyorlar. Halkımızı da kusura bakmayın enayi gibi görüyorlar. Halkımız enayi değildir.

 

 

Ne kadar yalan söylerlerse söylesinler, nasıl aldatmacalara başvururlarsa başvursunlar, nasıl bir algı operasyonu düzenlerse düzenlesinler bu yalana kılıf bulamazlar. Çünkü mızrak artık çuvala sığmıyor. Bu yalan bu havluyla tescillenmiştir. Bu yalan aldatma ve kandırmanın tescil edilmesidir. Dağıttıkları havlular bunların yalanlarını temizlemeye yetmeyecektir. Halkımız kendisini aldatmaya kalkanlara 7 Haziran’da cevabını  verecek, yalanları sandığa gömecektir”.


Son Güncelleme: 04.06.2015 12:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle