SÖĞÜTLÜLER TÜZÜN'E SAHİP ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 7 Haziran seçimleri öncesi Söğüt’te düzenlediği miting ile iktidar yürüyüşü düzenledi.

05 Haziran 2015 Cuma 03:50
1403 Okunma
SÖĞÜTLÜLER TÜZÜN'E SAHİP ÇIKTI

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 7 Haziran seçimleri öncesi Söğüt’te düzenlediği miting ile iktidar yürüyüşü düzenledi.

 

 

 

 CHP, Türkiye’nin ve Bilecik’in kaderini belirleyecek 7 Haziran seçimlerine 3 gün kala Söğüt’te moral depoladı. Ellerinde ilginç sloganların yazılı olduğu dövizler, Türk Bayrakları ve CHP bayrakları mitinge katılan Söğüt halkı, Tüzün’ün konuşmasını sık sık sloganlarla kesti. Mitingde konuşan CHP Bilecik Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, Söğüt’e verilen sözlerin tutulmadığını belirterek, “CHP iktidarında Söğüt sahipsiz kalmayacak, verilen sözlerin hepsi tek tek yerine getirilecektir” dedi.

 

 

SÖĞÜT ‘CHP’ DEDİ

 

 Coşkulu bir kalabalık ile Söğüt’ün “CHP” dediğini vurgulayan Tüzün, herkesi Pazar günü sandığa giderek oy kullanmaya ve seçimin ardından sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

 CHP iktidarında emeklilerin insanca yaşayabilmesi için dini bayramlarda iki maaş ikramiye verileceğini, emeklinin bu sayede kurban kesip torunlarına harçlık verebileceğini anlatan Tüzün, “Asgari ücretle çalışanları da unutmadık. Asgari ücret halkın iktidarında 1500 lira olacak. Bu sözümüz lafta kalmayacak. Biz farklıyız, biz CHP’yiz. Bu sözümüzü gidip noterde onaylattık. Eğer sözümüzü tutmazsak bizden hesap sorun” ifadelerine yer verdi.

 

 

“SÖĞÜT SAHİPSİZ BIRAKILDI”

 

İktidar partisi AKP’nin de muhalefette MHP’nin de geçen seçimlerde Söğüt’e bol miktarda söz verdiğini ancak bunları tutmadıklarını anlatan Tüzün, şunları söyledi:

“Geçen dönem Söğüt sahipsiz bırakıldı. Hiçbir sorununuz Meclis gündemine getirilmedi, Meclis’te konuşulmadı. Söğüt’e üniversite kurulacak denildi. Ne oldu? Biri çıkıp kanun teklifi verdi mi, Meclis’te konuştu mu? Meclis’te Söğüt’ün adı geçti mi? Söğüt’e bir yatırım yapıldı mı? Söğüt sahipsiz kaldı. CHP iktidarında Söğüt sahipsiz kalmayacak. Bilecik sektörel bazda öncelikli iller kapsamına alınacak. Mermer ve seramiğe teşvik verilecek. Bizim sözümüz sözdür, havada kalmaz. Eğer Meclis’te Söğüt’ün sesinin duyulmasını istiyorsanız Pazar günü sandıkta oylarınızı Altı Ok’a verin.”

 

 

GENÇ SEÇMENLERE SESLENDİ

 

 İlk kez oy verecek genç seçmenlere de seslenen Tüzün, “Kendi geleceğiniz için, ülkemizin, Bilecik’in, Söğüt’ün geleceği için sizleri mutlaka Pazar günü seçim sandığına bekliyoruz. Sizleri açlığa, yoksulluğa, işsizliğe mahkum edenleri unutmayın. Özgürlüğünüzü kısıtlayanları, haklarınızı elinizden alanları unutmayın. Söğüt, kuruluşun ve kurtuluşun Başkenti. Gelin, Yaşanacak bir Türkiye’nin temellerini,  kuruluşun ve kurtuluşun Başkent’inde vereceğimiz oylarla yeniden bu topraklarda atalım” dedi.

 

 

 

CHP Bilecik Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet, Söğüt’te düzenlenen mitingde konuştu ve ardından düzenlenen yürüyüşe katıldı. 

Son Güncelleme: 05.06.2015 03:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPSöğüt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle