GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ İHSAN YAVUZ BİLECİK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte Bilecik'e gelerek AK Parti teşkilatıyla buluştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ocak 2022 Perşembe 12:51
113 Okunma
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ İHSAN YAVUZ BİLECİK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte Bilecik'e gelerek AK Parti teşkilatıyla buluştu.


Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin karşıladı. Gerçekleşen görüşmede İl Başkanı Yıldırım yapılacak çalışmaların ve yaklaşan yerel seçimlerin yol haritası hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Öte yandan Ali İhsan Yavuz, gerçekleşen ziyaret ardından sosyal medya adresinden paylaşım yaparak, “Bilecik'te teşkilat mensuplarımızla güzel ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bize çok güzel ev sahipliği yapan başta il başkanımız Serkan Yıldırım ve Milletvekili Selim Yağcı olmak üzere, belediye, kadın ve gençlik kolları mensuplarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.01.2022 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle