EMEKÇİNİN DOSTU MELEK BAŞKAN FABRİKALARI ZİYARET ETTİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim temposunu düşürmüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Mart 2024 Cuma 12:53
29 Okunma
EMEKÇİNİN DOSTU MELEK BAŞKAN FABRİKALARI ZİYARET ETTİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim temposunu düşürmüyor.

Güne fabrika ziyaretleri ile başlayan Melek Mızrak Subaşı birçok fabrikayı ziyaret ederek işçi ve yöneticilerle bir araya geldi.

Birçok farklı alanda seçim çalışması yürüten ve dört bir yandan seçime hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'te faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayan Melek Mızrak Subaşı'ya Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile partili vatandaşlar da eşlik etti.

Silkar, Menetral Gıda Sanayi, Bien Seramik, Subaşı Yemek Sanayi, Aya Madencilik, Aslanoğlu Kereste ve Seranit'i ziyaret eden Başkan Melek Mızrak Subaşı işçiler ve fabrika sahipleriyle bir araya geldi. İşçilerle uzun süre sohbet eden Melek Mızrak Subaşı işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra gelecek dönem projeleri ve çalışmaları hakkında işçileri bilgilendirdi.

Fabrika işçileriyle tek tek ilgilenen Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı'ya ilgi yoğundu. İşçinin ve emekçinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Melek Mızrak Subaşı işçilere ve yöneticilere kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle