DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN TEŞEKKÜR

Demokrat Parti (DP) İl Teşkilatı 30 Mart Mahalli idareler seçimlerinden sonra bir basın açıklaması yaptı.

16 Nisan 2014 Çarşamba 07:53
1388 Okunma
DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN TEŞEKKÜR

Demokrat Parti (DP) İl Teşkilatı 30 Mart Mahalli idareler seçimlerinden sonra bir basın açıklaması yaptı.

DP İl Başkanı Ali Ünal yaptığı açıklamada, seçimlerde DP’yi bu zorlu yarışta yalnız bırakmayan, bu seçim talebimizi geri çevirmeyen İl Genel Meclis üyesi adayı İsmail Cinoğlu’na teşekkür ettiklerinin belirtti. Ünal, “ Adaylık teklif ettiğimizde İsmail Cinoğlu  bize söylediği, biz bu partimizle makamlar, Belediye Başkanlıkları kazandık, ailece onurlandıklarını söylemişti. Gün sahip çıkma günüyse 1 oy bile alsam seçimlere girerek vefa borcumu ödemek isterim dedi. Bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayıp İl Genel Meclisi adayı olan Sayın İsmail Cinoğlu’na teşekkürlerimiziz biz borç biliyoruz.

 DP’nin tarihinde Bilecik’te onurlu bir şekilde yerinin almıştır. Partimizin daha önce söylediğimiz gibi, bu seçimlerde teşkilat olarak kimseye destek vermeyip, herkesiz Belediye seçimlerindeki kararına saygı göstermiştik. İsmail Cinoğlu  da seçilebilecek noktalarda teklif almış olmasına rağmen İl Genel Meclisinde DP olarak seçime girerek görevinin en iyi şekilde yapmıştır. Aldığımız oy oranında bizi bu şartlar altında sevindirmiş olup, bizi destekleyen, desteklemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.

 

 30 Mart Belediye seçimlerinde, tekrar Belediye Başkanı seçilen Sayın Selim Yağcıya ve ekibine yeni dönemde başarılar diler, bu seçimlerde mücadele eden diğer siyasi partili arkadaşlarımıza gösterdikleri başarı ve mücadeleden dolayı tebrik ederiz. Bu seçimlerin öncelikle ülkemize, şehrimize hayırlar getirmesinin temenni ediyorum " dedi.

Son Güncelleme: 16.04.2014 07:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle