DADAŞLARDAN MELEK BAŞKANA SICAK KARŞILAMA!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2024 Pazartesi 15:24
198 Okunma
DADAŞLARDAN MELEK BAŞKANA SICAK KARŞILAMA!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 


 

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken şehrin tüm paydaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Ali Özdemir, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Şahin Yolat, ile partililerin de olduğu kalabalık bir heyetle Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı Erzurumlu vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Erzurum’un dünyaya nam salmış lezzeti cağ kebabının da ikram edildiği toplantıda Bilecik’te yaşayan Erzurumlu vatandaşlar Melek Mızrak Subaşı ile yakından ilgilendi. 


 

“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ KENDİ EVİMİZDE GİBİ AĞIRLANDIK”
Bilecik’te yaşayan Erzurumlu vatandaşların kendilerini her zaman sıcak ve samimi bir şekilde ağırladığını ifade eden Melek Mızrak Subaşı yaptığı konuşmasında; “Hepiniz hoş geldiniz, bizler de hoş bulduk hoş karşılamanızdan dolayı sağ olun var olun. Her zamanki gibi kendi evimize girdiğimiz gibi o sıcaklıkla karşıladınız bizleri. Hepiniz beni tanıyorsunuz. Biz bir yola çıktık acısıyla tatlısıyla güzel rekabetle. Bu yolun sonunda kazanan hepimiz olacağız. Yine o güzel çalışmalara birlikte imza atacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

“BİR KÖYE NE KADAR GELİR EKİP BİÇERSEN O KÖY SENİN KÖYÜNDÜR"
Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ebu Talip Dursun yaptığı konuşmada Melek Mızrak Subaşı’ya derneklerine yaptığı katkı ve ziyaretler için teşekkür ederken;” Gelmesek de gitmesek de o köy bizim köyümüzdür. Ben buna biraz katılıyorum biraz katılmıyorum. Bir köye ne kadar gelip gidersen, ne kadar ekip biçersen o köy senin köyündür. Melek Başkanımıza derneğimize verdiği katkılar ve ziyaretler için Erzurumlular olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
CHPSeçimÇALIŞMASI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle