CUMHURİYET HALK PARTİSİ KAMPANYA FİLMİNDE MELEK BAŞKAN SÜRPRİZİ!

Yerel seçimlere az bir süre kala kampanya çalışmaları da hız kazanmaya devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Mart 2024 Cumartesi 14:31
453 Okunma
CUMHURİYET HALK PARTİSİ KAMPANYA FİLMİNDE MELEK BAŞKAN SÜRPRİZİ!

Yerel seçimlere az bir süre kala kampanya çalışmaları da hız kazanmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisinin ulusal boyutta hazırladığı kampanya filminde yer aldı.

Bilecik'te sürdürdüğü yerel seçim kampanyasıyla halkın takdirini toplayan Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederken aynı zamanda partisinin ülke çapında yürüttğü seçim kampanyasının da yüzü olmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisinin tüm ülkede yayınlanmak üzere hazırladığı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bulunduğu kampanya filminde Melek Mızrak Subaşı da yer aldı. Kampanya filmi 8 Mart itibariyle tüm ulusal kanallarda yayınlanmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı'nın kampanya filminde ön planda yer alması ise Bilecik halkı tarafından şehrimiz adına gurur verici bir durum şeklinde yorumlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle