CHP'DE AYRIMCILIK

Bilecik'te, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle alternatif bir kutlama yapılırken, yaşanan aksaklıklar sonucu 2 danışmanı olan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e organizasyon işleri için; bir danışmanın daha gerektiği ortaya çıktı.

28 Ekim 2016 Cuma 09:32
2442 Okunma
CHP'DE AYRIMCILIK

 Bilecik'te, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle alternatif bir kutlama yapılırken, yaşanan aksaklıklar sonucu 2 danışmanı olan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e, organizasyon işleri için; bir danışmanın daha gerektiği ortaya çıktı.

 

 

 CHP, Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Türk Kadınlar Birliği ve Vatan Partisi her yıl alternatif olarak kutladıkları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını bu yılda Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak kutlandı. Bu program için CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün 2 danışmanından biri Sinan Ünsal, devlet törenlerinin düzenlediği kutlamalarda basın mensuplarına haber verirken, bazı basın mensuplarına haber vermemesi gözlerden kaçmadı. Bu hareketle kendilerine yakın gazeteleri bire bir çağrılırken, devlete yakın olduğunu iddia ettikleri ajanslara haber verilmediği öğrenildi. Bu tür aksaklıklardan dolayı Bilecik’te tüm işleri yürüten danışman Sinan Ünsal’ın yetersiz kaldığı gözlerden kaçmadı. 

  Telefonlar aradığımız Danışman Sinan Ünsal ise; “Vallah benim de haberim yok” diyerek kendini savundu.

Son Güncelleme: 28.10.2016 09:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPKutlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle