CHP SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNG HAVASINA DÖNDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bilecik'te seçim bürosu açılışına katılarak, vatandaşlar ile bir araya geldi.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 13:21
2229 Okunma
CHP SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNG HAVASINA DÖNDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bilecik'te seçim bürosu açılışına katılarak, vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

 

 Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Bilecik Milletvekili adayları için hazırlanan merkez Teyfikbey Caddesi üzerindeki seçim bürosuna açılışına katıldı. Seçim otobüsü ile açılış alanına gelen İnce’yi, CHP Bilecik 1. sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, İl Başkanı ve partililer karşıladı. Partililer ile il başkanlığı binası geçen İnce, burada partililer ile bir süre sohbet etti. Daha sonra seçim bürosu önünde hazırlanan platforma gelerek burada, CHP Bilecik 1 ve 2. Sıra Milletvekilleri ile vatandaşlara seslendi. 

 


 

“12 YIL BOYUNCA TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞANMAYAN OLAYLAR YAŞANDI”

 

  CHP Bilecik 2. sıra Milletvekili adayı Çağatay Karaahmet, 12 yıl boyunca Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşanmayan olayların yaşandığını belirterek, “ÖSS soruları çalınmadı mı? Yandaşlara sorular aktarılmadı mı? Polis okullarına girişlerde skandallar yaşanmadı mı? Emeklinin hali, işçinin hali, memurun hali, esnafın hali perişan olmadı mı? Bilecik sıkıntı yaşamadı mı? Hep beraber yaşamadık mı? 3 Y ile gelmişlerdi. Yasakları kaldıracaklardı. Şimdi yasakların peşine düşmedik mi? Yasakların beşiğinde yaşamıyor muyuz? Her konuda yasak gelmedi mi? Ne dediler, yoksulluğu yeneceğiz. Cumhuriyet tarihi boyunca en pis yolsuzluğu yaşamadık mı? Baba paraları sıfırlıyorum demedi mi Bilal oğlan. Bu adli tıp raporuyla tescil edilmedi mi? Nerde 3 Y?  Bu süreçte ne oluştu, bu süreçte yandaş oluştu. Bu süreçte bir yandaş grubu çıktı. Son model ciplere binenler, yatları katları olanlar. Bunalma noktasında değil mi Türkiye? Hepimiz bunalma noktasında değil miyiz? Çıkış yolumuz ne? Çıkış yolumuz elbette Cumhuriyetin bekçisi, elbette Cumhuriyetin kurucusu, elbette milli mücadele kahramanı Cumhuriyet Halk Partisi değil mi? Bizleri kandırdılar” dedi.

 


 

“SEÇİM BÜROSU AÇILIŞLARIMIZ MİTİNGE DÖNÜŞMÜŞ”


 CHP Bilecik 1. sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, Bozüyük ve Bilecik’teki seçim bürosu açılışlarının mitinge dönüştüğünü belirterek, “Bu parlamento döneminde Bilecik’imizden Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekilinin olmamasından dolayı hangi sıkıntıları çektiğimizi, orada nasıl sahipsiz kaldığınızı, Ankara' ya giden yurttaşlarınızın parlamentoda bakanlıklarda kamuda nasıl ilgisiz kaldığını 4 yıldır sizler yaşıyor ve biliyorsunuz. Bunun adresi bunun istenilen kişilerin kim olduğunu da sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Bilecik’imiz  bu güne kadar yapılan hizmetler AK Parti iktidarı tarafından yok sayıldı. Vatandaşlarımız yurttaşlarımız hastane kapılarında Bilecik devlet hastanesinde yaşadığı mağduriyeti biliyoruz. Artık bir iğne olabilmek için bir serum takabilmek için çevre illere sevk edilmektedir. Bilecik Devlet Hastanemizin programa alınış yılı Polatlı ilçesine aynı sürede başlamıştır. Ama Polatlı’da hastane bitti hizmete girdi.

 

 

Bilecik’imizde daha yeri dahi belli olmadı. Bilecik Yenişehir yolumuz Türkiye' de eşi ve benzeri olmayan bir yol. Sizler bu yolda gitmeyi hak ediyor musunuz? Hak etmiyorsunuz ama maalesef.  O iktidar mensuplarının Bilecik’e bakış tarzından dolayı bu mağduriyet yaşanmakta ve yaşanmaya devam etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında öncelikle işlerimizden bir tanesi bölgemize yakışır bir bölge hastanesi kurulabilmesi için her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduğumuzu burada huzurunuzda söz veriyoruz. Maalesef Ankara İstanbul hattının hızlı tren güzergahı açılmasına rağmen Kent Merkezinde Bilecik merkezinde durmamasından sizler rahatsız değil misiniz? Kim ilgilenecek kim sahip çıkacak Bilecik' in sorunlarıyla. İdari süreçte hepimize büyük sorumluluk düşüyor, kuşkusuz parlamentoya gittiğimizde Çağatay kardeşimle birlikte ilk yapacağımız icraatlardan biriside bunu derhal Bilecik' teki istasyonda hizmete sokmak olacaktır. Geçmişte olduğu gibi nasıl parlamentoda mücadele ettiysem şimdi vereceğimiz ilk kanun tekliflerinden bir tanesi prim ve gününü doldurup da yaşa takılan yurttaşlarımızı emekli etmekte bizim boynumuzun borcu olacaktır. Sevgili hemşehrilerim gelin yaşanılabilir yaşanacak bir Türkiye'yi yaşanabilir bir Bilecik’i gelin birlikte kuralım” dedi.

 


 

“MALAZGİRT ZAFERİNDEN BERİ BU TOPRAKLAR BÖYLE YALANCI GÖRMEDİ”


  CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yaşar Tüzün ile mecliste 9 sene beraber görev yaptıklarını belirterek, “Son 4 senede Büyük Millet Meclisi’nde Bilecik konuşulmaz oldu, Bozüyük konuşulmaz oldu, Söğüt konuşulmaz oldu. Bilecik’in sorunları unutuldu. Son dönemde 4 yıldır Bilecik mecliste konuşulmaz oldu. Sizler Ankara’da sahipsiz kaldınız. Şimdi bunu telafi edelim mi? Yalnız bu sefer iktidar partisi olacağız. Yaşar’ı yalnız göndermeyin, Çağatay’la beraber gelsinler. Yaşar’ın bir sıkıntısı yok.

 

 

Çağatay’ınki garanti olmayabilir. Onlar alışmışlar çaldırmaya. Hazine’den parayı çalmaya alışmışlar çocukların sorularını çalmaya alışmışlar, sandıktan oyu çalmaya alışmışlar. 3 Y’yi 5 Y yaptı bunlar. Ne eklediler yanına yalanı eklediler. Malazgirt Zaferinden beri bu topraklar böyle bir yalancı görmedi. Bir tane daha elediler. Neydi o? Yüzsüzlük. Yüzsüzlüğün boyutu yolsuzluğun boyutunu aştı. Çıkıyor meydanlara diyor ki camide içki içtiler diyor. İmam diyor ki yok böyle bir şey görmedim. İmamı terörle mücadelede sorguladılar, imamı sürdüler. Meydanlara çıkmış elinde Kuranla. Kuran-ı Kerim hepimizin kutsal kitabı. Sen harama bulaşmışsın. Elinde Kuranla seçim meydanlarında geziyorsun. Geç bunları sen geç” dedi.

 İnce vatandaşlara seslendikten sonra, esnaf gezisinin ardında Bilecik’ten ayrıldı.

 

Son Güncelleme: 04.05.2015 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle