CHP'Lİ GENÇLERİN TEK HEDEFİ İKTİDAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kurulan standı Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ziyaret etti. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Aralık 2021 Cumartesi 15:48
319 Okunma
CHP'Lİ GENÇLERİN TEK HEDEFİ İKTİDAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kurulan standı Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ziyaret etti. 

  CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cavit Cici tarafından partiye genç üye kazandırmak adın Atatürk Parkı'nda stant kuruldu. Standı CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı zamanda Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç, Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ziyaret etti. Bilecik'te kurulan stantta bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, "Bugün il başkanımız, ilçe başkanlarımız, gençlik kolları ilçe başkanlarımız ve genç üyelerimizle birlikte standımızı açtık.

Bilecik’imiz için genç üyelerimizin sayısını arttıracak ve daha çok alanda olmak için hareket edeceğiz. Sizin de takip ettiğiniz gibi yaklaşık bir buçuk ay önce gençlik kolları kurultay sürecimizi tamamladık ve gençlik örgütlerimizle birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başladık.

Genel başkanımızın gençlere yönelik vaatleriyle ilgili broşürlerimiz olsun, üye standımızda üyelerimizi arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak olsun bu noktada partiyi büyütüp önümüzdeki ilk seçimlerde partiyi iktidar yapmak için hızla çalışmalara başladık. Devam da edeceğiz" dedi.

  Öte yandan stantta CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cavit Cici, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı İrem Ece Vural, Bozüyük Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alkan gençlere broşür dağıtarak, bilgilendirme yaptı.

Son Güncelleme: 25.12.2021 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle