AFAD'DAN ‘GENÇ OFİSİ’NDE BİLGİLENDİRME

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından üniversite öğrencilerine ‘Genç Ofisi’nde bilgilendirme yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Aralık 2021 Cumartesi 15:50
61 Okunma
AFAD'DAN ‘GENÇ OFİSİ’NDE BİLGİLENDİRME

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından üniversite öğrencilerine ‘Genç Ofisi’nde bilgilendirme yapıldı.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerinin vakit geçirdiği kampüs içindeki ‘Genç Ofis’te AFAD tarafından éAfet Farkındalık Eğitimi’ verildi. Eğitimde üniversite öğrencilere afet öncesi, afet anı ve afet sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Masa, masa dolaşarak üşenmeden öğrencilere bilgi aktaran AFAD çalışanları bu tür ekinliklerle öğrencileri bilinçlendirmeyi ve duyarlılığın arttırılmasını hedeflediklerini söylediler.


Öte yandan eğitimciler, 'AFAD Gönüllüğü' hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyleyerek, "AFAD gönüllüsü olmak isteyenler E-devlet üzerinden başvurularını yapabiliyor" ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 25.12.2021 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle