CHP GENÇLİK KOLLARI

CHP'li Gençlerden 2.Slayt Gösterisi

05 Mart 2014 Çarşamba 16:32
1255 Okunma
CHP GENÇLİK KOLLARI
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları geçtiğimiz günlerde kanalizasyonlarla ilgili önemli yapılan slayt ardından, bu kez de Hamsu Vadisi projesinin sorunlarını ortaya koydu. Konu ile ilgili yapılan açıklamada,  Nereye harcandığı apaçık belli olan tirilyonların hazin sonununun görülmekte olduğu, Kanalizasyonlarla başlayan görseller Hamsu Vadisi Gerçeği ile devam edildiği belirtildi. Gençlik Kolları, "Hamsu Vadisi Projesi'nin maliyeti (ihale bedeli) 1.430.000,00 TL'dir. buradan soruyoruz;
1- Hamsu Vadisi için 1.430.00,00 TL nereye harcandı? Görünen ile kağıt üstü birbirini karşılıyor mu?
2- Büyük bir görsel şov ile çıkışı yapılan, olağanüstü bir proje olarak yansıtılan Hamsu Vadisi, şu anda elektrik kabloları açıkta duran, direkler kırılmış atıl vaziyette tehlike arz eden, köprü tahtaları kırılmış ve insanlarımızın hayatını tehlikeye sokacak durumda olan, herhangi bir güvenlik tedbiri alınmayan atıl vaziyete düşürülen bu proje ile ilgili sayın başkanın görüşlerini ve açıklamalarını merakla bekliyoruz. Sanıyoruz ki yeni görsel şovlar ile halkımızın gözünü boyama çalışmalarının yoğunluğundan bunu da atlamış olmalılar. Projenin üç etap olacağından bahsediyorlardı, 1.Etap böyleyse......Sayın başkanın diğer etaplarını merakla bekliyoruz.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği olarak bazı gerçeklerin ortaya çıkmasında fayda görüyoruz.Genciz, kanımız hızlı, dolayısıyla meraklıyız da.... ve  bizler siyasi kimliklerimizle değil Bilecik'te yaşayan gençler olarak, 1.430,00 TL'nin nereye harcandığını bilmek istiyoruz.

Son Güncelleme: 05.03.2014 16:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPGençlikKOLLARI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle