YENİ BAŞKAN HAŞİM BALCI

Bilecik Giyim Mensucat Odası Başkanlık seçimi yapıldı.

05 Mart 2014 Çarşamba 17:03
2035 Okunma
YENİ BAŞKAN HAŞİM BALCI

Bilecik Giyim Mensucat Odası Başkanlık seçimi yapıldı.


Bugün Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi lokalinde saat 15:00’da başlayan seçim 230 üyeden 183 oy kullanımı ile sona erdi. Haşim Balcı ve Özcan Erkan aday olduğu seçimlerde, 6 geçersiz oy çıkarken, 60 oy Özcan Erkan alırken, 117 oy alan Haşim Balcı Giyim Mensucat odası yeni başkanı oldu.

Seçim sonunda görüşlerini bildiren Balcı, “ Dostlarıma, abilerime, ve çok değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bizim için çalışan yaklaşık 50 kişilik bir gurubumuz vardı. Hepinizden Allah razı olsun. Bizi bu göreve laik gördüğünüz için sizleri mahcup etmeyeceğim. Sizleri başarıya taşımak için elimden geleni yapacağım “ diye belirtti.

 

 Seçime Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, ve oda üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 05.03.2014 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle