CHP'DEN SERT TEPKİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmaları devam ederken sosyal medya hesabı kapatılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ve Belediye Başkanı adayı tepki geldi.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Mart 2024 Çarşamba 12:10
260 Okunma
CHP'DEN SERT TEPKİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmaları devam ederken sosyal medya hesabı kapatılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ve Belediye Başkanı adayı tepki geldi.  


31 Mart Yerel Seçimlerine 4 gün kala çok sayıda şikayet aldığı gerekçesiyle CHP Pazaryeri Gençlik Kolları'nın sosyal medya hesabı kapatıldı. Kapanan sosyal medya hesabı sonrası CHP Pazaryeri İlçe Başkanı Metin Polat ve CHP Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Ali Şahinoğlu açıklama yapıp tepkisini dile getirdi.
İlçe Başkanı Metin Polat “Bizler Pazaryeri Cumhuriyet Halk Partisi Pazaryeri ilçe örgütü olarak; adayımız Sayın Ali Şahinoğlu’nun adaylığının açıklandığı yaklaşık iki ay gibi bir süredir çalışmalarımızı hız kesmeden, coşkulu ve inançlı bir biçimde gerçekleştiriyoruz. Lakin bu güzel çalışmalarımızı, halkımızın adayımıza yoğun ilgisini ve desteğini duyurduğumuz gençlik kollarımızın sosyal medya hesabımız muhaliflerce gelen şikayetler üzerine kapatılmıştır” dedi.
Belediye Başkan Adayı Ali Şahinoğlu ise “CHP Pazaryeri Gençlik Kollarının sosyal medya hesabının kapatılması korkunun ayak sesleridir. Halkın iradesinden korkanlara çok kıymetli Pazaryerli hemşerilerimiz gerekli cevabı 31 Mart'ta sandıkta verecektir. Sesimizi hiçbir zaman kısamayacaksınız. Bizler dimdik duruyoruz ve haykırıyoruz; Bizimkisi bir memleket meselesi”  açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
CHPSertTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle