CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU!

Orhan Yavuz Osmanoğlu Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Binası'nda belediye başkanlığı aday adaylığı açıkladı. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Aralık 2023 Çarşamba 14:22
761 Okunma
CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU!

Orhan Yavuz Osmanoğlu Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Binası'nda belediye başkanlığı aday adaylığı açıkladı. 


 

Osmanoğlu, aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Ali Özdemir ve Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam'a teslim ederek, "Almanya'daki ve Japonya'daki örneklerine benzer yüksek standartlarda bir Kapalı Yapay Plaj tesisini inşa etmeyi planlıyorum. Bu tesis, gerçek deniz hissini şehrimize taşıyacak ve tüm yaş grupları için eğlenceli, dinlendirici bir ortam sunacak" dedi. 
"BİZ HALKIN PARTİSİYİZ"
Orhan Yavuz Osmanoğlu yaptığı açıklamada, "Yaşadığımız bu zor günlerde, iktidarın ekonomi politikaları nedeniyle artan yaşam maliyetleri, işsizlik ve ekonomik baskılar, hepimizi etkiliyor.  Hükümetimizin ekonomi politikaları nedeniyle vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları kendi şehrimizde birçok farklı model uygulayarak aşacağız. Tüm canlılarıyla mutlu Bilecik bizi bekliyor. Esnafımızdan, halkımıza herkes bizimle kenetlenecek" dedi. 
"BİLECİK’TE HERKES İÇİN EKONOMİK REFAHIN KAPILARINI AÇACAĞIZ"
Osmanoğlu, "Çiftçilerimizle birlikte, halkımızın da katılımıyla, eski BİLKON konserve fabrikası modelinde yeni kooperatifler kuracağız. Bu sayede halkımızın ekonomik refahını artırırken, sürdürülebilir ve yerel ekonomik gelişimi de destekleyen projeleri hayata geçireceğiz. Bu sayede ekonominin kötüye gittiği bu dönemde halkımıza ek gelirin kapısını aralayacağız" ifadelerine yer verdi. 


 

"BİREYLERİN KENDİ YAPTIĞI HATALAR, PARTİMİZE MALEDİLEMEZ"
Osmanoğlu, Partimiz, güçlü ve geniş bir destekçi tabanına sahip bir partidir. Maalesef bazen bireyler hata yapabilir. Onlara gerektiği yapılır. Ancak hiçbir zaman bu Cumhuriyet Halk Partisi bütün iradesi ile bağdaştırılamaz. Cumhuriyet Halk Partisi halkın iradesidir" dedi. 
"EN GÜÇLÜ PARTİ BİZİZ"
Orhan Yavuz Osmanoğlu, açıklamasının devamında, "Billboardlarda bir reklam yarışı sürüyor. Partisine 3 kuruş para veren aday adayı oluyor ve kendi reklamını yapıyor. Hazırız, kararlıyız diyorlar ama aslında sabırsız, aceleci ve telaşlılar. Kendi şahsi reklamlarını yapmak yerine, şehrimizdeki ALS rahatsızı yavrumuza farkındalık yaratabilirler, kimsesiz çocuklarımızı paylaşabilirler, hayvan barınağında bekleyen yüzlerce canın resmini paylaşabilirler ancak kendi resimlerini paylaşarak, ego ve hırslarını sembolize ediyorlar. Bunlar seçim zamanı yapılacak işler, her şeyin vakti ve zamanı var. Bizim reklama ihtiyacımız yok. Vatandaşlarımıza gerçek ‘Halkçılık’ nasıl olur? Bu seçimde göstereceğiz. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" dedi. 
"PARTİMİZ İÇİNDE VE HALKIMIZ İÇİN EN BİRLEŞTİRİCİ OLABİLECEK KİŞİ OLDUĞUMA İNANIYORUM"
Orhan Yavuz Osmanoğlu, Hayatım boyunca ilimizde gerek partimizin değerli üyeleri ve gerek tüm vatandaşlarımızla aramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış olması, bana olan güvenin ve desteklerinizi kazanmamın en büyük kanıtıdır. Hiç kimseyle aramda kırgınlık veya küslük olmaması, birlik ve beraberliğimizin güçlü temeller üzerine inşa edileceğinin göstergesidir. Partimiz içinde mesleki dayanışmayı bugüne kadar hiç olmadığı kadar geliştireceğim.  Bugün, sizlere, partimiz içinde mesleki dayanışmayı, daha önce hiç olmadığı kadar güçlendireceğimiz bir dönemin müjdesini vermek istiyorum.Bu yaklaşım, partimizi sadece içeriden güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda dışarıya karşı da daha etkin ve etkileyici bir ses vermemizi sağlayacak" ifadelerine yer verdi. 


 

"ŞEHRİMİZ ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNDE 15 YIL KAYBETTİ, DAHA KAYBETMESİNİ İSTEMİYORUM"
Orhan Yavuz Osmanoğlu açıklamasının devamında, "Şehrime duyduğum sorumluluk duygusu ve sevgi ile şehrimin daha kan kaybetmemesi için ben de varım dedim. Seven pasajı yıkıldı, tümüyle belediyeye ait 105 dükkan mahvoldu. Şehrin en merkezi yerinde güzel bir meydan olabilecek yer maalesef hiçbir estetiği olmayan bir projeye kurban gitti. Sadece arsası satılsa bile belediyeye çok daha fazla kaynak getirebilecek iken maalesef çok yanlış bir proje ile birilerine rant sağlandı" dedi. 
"BELEDİYE KENDİ YOLUNU, KENDİ ÜRETİP YAPACAK"
Orhan Yavuz Osmanoğlu, "Plentmiks (Asfalt ve mıcır üretim tesisi) ve Parke Taşı Tesisi kurulumu gerçekleştirilecek. Belediyemiz, bu tesiste kendi asfalt karışımını ve parke taşlarını üretecek. Bu tesis sayesinde, belediyemizin yol yapım ve bakım çalışmaları için gerekli malzemeleri kendi bünyemizde üretebileceğiz. Böylece hem maliyet tasarrufu sağlayacak hem de iş süreçlerimizde şeffaflık artacak. Kendi kaynaklarımızı kullanarak, Bilecik'in altyapısını güçlendirmek ve kentimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin bir şekilde yanıt vermek amacındayız" ifadelerine yer verdi. 
"SADECE RAMAZANDA DEĞİL DAİMİ AŞEVİ YAPACAĞIZ"
Orhan Yavuz Osmanoğlu, "Ramazan ayıyla sınırlı kalmayıp, yıl boyunca sürekli destek sağlamayı hedefleyen 'Daimi Aşevi Projesi'ni değerlendireceğiz. Bu proje kapsamında, tespit edilen yaşlılarımız ve ihtiyaç sahipleri için evde yemek hizmeti sunmayı planlıyoruz. Bu hizmetleri hayata geçirmek için olanaklarımız dahilinde çaba göstereceğiz ve bu yönde adımlar atmayı hedefliyoruz" dedi. 
"ALTYAPIDA DEVRİM, BİLECİK'İ SEL RİSKİNDENKURTARACAĞIZ"
Orhan Yavuz Osmanoğlu, "Şehirdeki altyapı sorunlarına ve özellikle su baskını riski taşıyan bölgelerde etkin çözümler geliştirilecek. Modern drenaj sistemleri ve su yönetimi teknikleri ile hem günlük yaşam kalitesi artırılacak hem de olası doğal afetlere karşı dayanıklılık sağlanacak" ifadelerine yer verdi. 
"BİLECİK, SAĞLIKLI YAŞAMIN VE AKTİF BİR TOPLUMUN MERKEZİ HALİNE GELECEK"
Orhan Yavuz Osmanoğlu açıklamasının devamında, "Almanya'daki ve Japonya'daki örneklerine benzer yüksek standartlarda bir Kapalı Yapay Plaj tesisini inşa etmeyi planlıyorum. Bu tesis, gerçek deniz hissini şehrimize taşıyacak ve tüm yaş grupları için eğlenceli, dinlendirici bir ortam sunacak. Bu proje, hem yerel turizmi canlandıracak hem de Bilecik halkına yeni bir sosyal ve rekreasyon alanı sağlayacak Ayrıca, daha profesyonel yüzme havuzları, jimnastik ve dans stüdyoları, satranç ve diğer spor alanlarını da kaliteli ve herkesin erişimine uygun hale getireceğiz" dedi. 
"AKILLI BİLECİK: TEKNOLOJİYLE DAHA İYİ BİR YAŞAM!’’
Osmanoğlu, "Şehrimize ait Bilkart olacak. Bu kart şehrimizdeki belediyenin yerel işletmelerinde ve ulaşım hizmetlerinde kullanılabilir olacak. Bu sayede belediyenin işletmelerinde aynı zamanda kayıt dışı gelirler engellenmiş olacak. Ayrıca bazı vatandaşlarımıza gazilerimize, şehit yakınlarına, ihtiyaç sahiplerine yaşlılarımıza bu kart ile avantajlar sağlanacak" sözlerine yer verdi. 
"HAYVANSEVERLERDEN HALKA ÇAĞRI ‘’BİZ YAVUZ OSMANOĞLU’NA KEFİLİZ"
Orhan Yavuz Osmanoğlu, "Toplantı sırasında şehrimizin tanınmış hayvanseverleri, Yavuz Osmanoğlu'nun geçmişteki ve gelecekteki çalışmalarına vurgu yaparak, 'Yavuz Osmanoğlu'nun yaptıklarını ve yapacaklarını biliyoruz ve bu nedenle ona tam destek veriyoruz' şeklinde ifade ettiler.Daha güzel şehrimiz Bilecik'imiz için bir çok zaruri olması gereken projelerimiz var. Süremiz kısıtlı olduğundan dolayı bunlardan şu anda bahsedemiyorum. Değerli parti üyelerim, ben gücü başlatan o ilk ufak kar topunuzum, sizlerde birer kar topusunuz ama kenetlendiğimizde ise birleşince çığı meydana getireceğiz çok güçlü olacağız ve böylece birlikte kazanacağız. Bu çığın yuvarlanırken bir engele takılmaması için çıktığım yolda kimseye herhangi bir vaatte bulunmadım. Ekibimi tümüyle partimiz içinden hiç bir şaibeye bulaşmamış ve  her yönüyle deneyimli bir kadro ile kuracağım.  Kimseye vaatte bulunmadım, kimseye söz vermedim bu yüzden ayağım tökezlemez. Kendi çıkarlarını kendi menfaatlerini kendi ideallerini partimizden üstün görenlere her zaman dur diyeceğim. Ayrıca hayatımın bir kısmı can dostlarımızla geçiyor, beni burada yalnız bırakmadıkları için barınaktan yüzlerce can dostumuza evini açan birtanecik Semiha Teyzemin ellerinden öpüyorum ve size şimdi size bir video izletmek istiyorum. Bu video öldürülen 14 candan kurtulan tek candır. Şu anda mutlu evinde, yeni sahibiyle beraber. Maalesef siyasetin ve sözün bittiği noktadayız. Şahsım ve partimiz olarak her zaman can dostlarımızın yanında olacağız. Şehrimiz tüm canlılarıyla mutlu Bilecik olacak" dedi.
ORHAN YAVUZ OSMANOĞLU KİMDİR? 
Orhan Yavuz Osmanoğlu, 1981 yılında Bilecik Merkez'de doğmuştur. Eczacı bir anne ve Yük. Ziraat Mühendisi bir babanın çocuğudur. İlkokulu Bilecik'te tamamlayan Osmanoğlu, daha sonra babasının mesleği nedeniyle Kocaeli'ye taşınmış ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Askerlik görevini Şanlıurfa'da yerine getiren Osmanoğlu, takdir belgesi alarak askerliği bitirmiştir.
Gençlik yıllarında aktif sporla ilgilenen Osmanoğlu, Enka Spor Kulübü'nde yüzmüştür. Lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Osmanoğlu, Yapı Malzemeleri alanında Yüksek Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ortak programıyla bitirmiştir.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Öğrenci Temsilcisi olarak görev yapmıştır.Öğrencilik yılları boyunca katıldığı birçok satranç turnuvasında önemli başarılar elde etmiş, bunlar arasında birçok kez birincilik derecesi de bulunmaktadır.
Profesyonel iş hayatına atılan Osmanoğlu, ilk olarak ülkemizde lider bir gazbeton üreticisi olan Türk YTONG San A.Ş. bünyesinde teknik departmanında ve satış departmanında çalışmıştır. Halen Osmanoğlu İnşaat sahibi ve Eski İnşaat Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi'nin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ülkemizin bir çok ilinde kamu yapım ihalelerini üstlenerek konutlar, okullar, kapalı spor salonu, kapalı pazar, kütüphane, karargah binası ve köyler için temiz içme suyu ve elektrik enerjisi sağlama projelerini başarıyla tamamlamıştır.
Ayrıca çimento, gaz beton, seramik ve demir çelik endüstrileri üzerine fabrikalarınprojelendirilmesi, makinelerin yurt dışından tedariki ve yapımı konularında faaliyet göstermektedir. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok sanayi tesisinin projelendirilmesi ve yapımında rol oynayan Osmanoğlu, İngilizce ve Almanca dillerine iyi derecede hakimdir. Bilecik İli hayvan severlerin oluşturduğu grubun kurucusudur. Her gün sokak hayvanlarını beslemektedir. Adının Bilecik İli Osmaneli İlçesi'nde bir huzur evine verildiği bilinmektedir.

Anahtar Kelimeler:
AdayADAYIAçıklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can dostlarımdan 2023-12-13 19:02:20

Yavuz bey tebrik ederiz aday olmanızı canı gonulden isteriz başarılar

banner22

resim yükleresim yükle