CHP'DE TOPLU İSTİFA !

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplu istifa etti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Nisan 2022 Cumartesi 21:22
3447 Okunma
CHP'DE TOPLU İSTİFA !

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplu istifa etti.

CHP Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral TATAR ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İrem Ece VURAL ile yönetim kurulu üyesi 12 kişi toplu istifa etti. İstifa dilekçelerini Merkez İlçe Başkanı Berna PAMUKÇU'ya veren Meral TATAR şunları söyledi.

' Sevgili Bilecik Halkı, 2 yıldır büyük bir şevk, özveri, onur ve gururla sürdürdüğüm CHP Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlık Görevimden bugün 16/04/2022 (bugün) tarihi itibariyle yönetim kurulum ile birlikte istifa ettiğimi kamuoyunun bilgilerine sunarım.  Partimize gönül vermiş biz kadınlar her zaman haksızlığa, adaletsizliğe ötekileştirilmeye karşı yola çıktık. Fakat;

CHP BİLECİK MERKEZ İlçe Başkanlığı’nda yaşadığım olumsuzluklara karşı dirensem de, bu olumsuzluklar karşısında verdiğim mücadeleden ve fikir özgürlüğüm nedeniyle şahsıma mobing uygulanmıştır. Fikir ve düşünce özgürlüğüm yok sayılarak ötekileştirilmeme ve  Cumhuriyet Halk Partisi’ne uymayacak tavırlara asla boyun eğmeyeceğimi bilmenizi istiyorum. 
Kadın Kolları Başkanlığı Görevimden istifa etsem de, her zaman olduğu  gibi mücadeleme devam edeceğimi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak partime  hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim. 

 
Büyük bir emek ve değer verdiğim partimin misyonunu ve adını; şahsi hedef ve hırsları yüzünden zedelemeye çalışanların hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklarının bilinciyle tekrar ediyorum ki; 

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ' ifadelerine yer verdi.

Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İrem Ece VURAL ise ' "Bilecik'e ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne faydalı olmak amacıyla başladığım siyasette, cok severek sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı gorevimden 5 Genclik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bugun itibariyle istifa ettiğimi bildiriyorum. Temennimiz ilimizde partimizin Atatürk ışığında, hukuk ve adalet yolunda ileriye gitmesidir. Gorevimden istifa etmis olsam da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir uyesi olarak partime her zaman hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim' dedi.

Öte yandan Mekez İlçe Kadın Kolları Yönetiminden 8,  Mekez İlçe Gençlik Kolları Yönetiminden ise 6 kişinin istifa dilekçesini verdiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.04.2022 15:44
Anahtar Kelimeler:
CHPDE TOPLU İSTİFA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-04-17 01:49:09

MÜBAREK RAMAZAN AYI BAŞLADI BİTİYOR BİR CHP Lİ OLARAK YAZIYORUM SAYIN İL YÖNETİMİ SAYIN BAŞKAN BİR İFTAR SOFRASINDA GÖRELİM SİZLERİ LÜTFEN POZİF OLALIM...

Avatar
Bilecik 2022-05-11 16:56:48

Külliyen yalan beyandan ibaret bu açıklamayı yaparken hiç mi utanmadın bir kadın olarak.

banner22

resim yükleresim yükle