CHP BİLECİK İL BAŞKANI ALİ ÖZDEMİR SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, 31 Mart 2024 günü yapılacak Mahalli İdare Seçimleri öncesi örgüt olarak ön seçim kararı aldıklarını söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Aralık 2023 Cuma 15:18
371 Okunma
CHP BİLECİK İL BAŞKANI ALİ ÖZDEMİR SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, 31 Mart 2024 günü yapılacak Mahalli İdare Seçimleri öncesi ön seçim kararı aldıklarını söyledi.

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam ve parti yöneticileri basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Özdemir, basın mensuplarının kendisine yönelttiği 'Belediye Başkanı Belirlemede Ön Seçim Yapılacaktı Ne Oldu?' sorusuna açıklık getirdi. Örgütünün ön seçim istediğini ve Melek Mızrak Subaşı’nın atanacağına dair duyumların olduğunu belirten Ali Özdemir, ‘’Bizler ön seçim olsun istedik. Bütün adaylarımızın hepsine eşit mesafedeyiz hiç kimseye zerre kadar ufacık bir taahhüdümüz asla ve asla söz konusu olmadı. Ama maalesef genel merkez ön seçim yapıp yapmama konusunda kesin kararını vermiş değil.

Genel merkez bir atama yaparken kendi kafasına göre atama yapmıyor. Melek Mızrak Subaşı hanımefendinin bir kadın olması, mevcut belediye başkanı olması, anketler sonucunda istenen olduğu sebebiyle Melek hanımın atanacağına dair söylentiler var. Ancak resmi olarak bize intikal eden bir herhangi bir şey yok. Bizler örgütümüze karşı vermiş olduğumuz sözü yerine getirememenin üzüntüsünü, kırgınlığını yaşıyoruz.  Bu üyeye verilen değer, üyeye verilen önem. Bizler sermaye partisi değiliz emek partisiyiz. Bizim tek talebimiz ön seçimdi. Biz kimsenin çıkması konusunda kimseyi desteklemedim. İsim belirtmedim. İl Başkanı olarak tarafsız olduğumuzu hep vurguladık. Hangi arkadaşımız çıkarsa biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak arkasındayız. Biz inanıyoruz ki kazanacağız’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.12.2023 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle