BTP'DEN BİLECİK ÇIKARTMASI

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Harun Kayacı, Genel Başkan yardımcısı İlahiyatçı Sabri Terzi ve MYK üyesi Erdem Çelik, birtakım temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Aralık 2022 Pazartesi 11:18
124 Okunma
BTP'DEN BİLECİK ÇIKARTMASI

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Harun Kayacı, Genel Başkan yardımcısı İlahiyatçı Sabri Terzi ve MYK üyesi Erdem Çelik, birtakım temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi.


 

Heyet ilk olarak Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altın ve ilçe temsilcileriyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret eden heyet vatandaşlarla görüştü.

Ardında bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen heyet ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

BTP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Harun Kayacı,  Bağımsız Türkiye Partisi’nin bu ülkenin sorunlarını bileni sorunlara çözüm üretebilecek projeleri olan bir parti olduğuna dikkat çekti. Ülkenin en önemli sorunlarından biri olarak ekonomiyi gösteren Kayacı, parti tüzüğünde de yer alan ekonomi modeli ile ülkenin zenginleştirileceğini kaydetti.

İLK DEFA BİLECİK’TE AÇIKLADI
Planladıkları bir projeyi ilk kez Bilecik’te söylediğini dile getiren Kayacı, “Ev hanımı maaşıyla kadına, çocuk maaşıyla çocuğa vatandaşlık maaşıyla 18 yaşını doldurmuş olan ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyen her bireyin cebine para koyarak yapacağız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN ÇÖZÜME İHTİYACI VAR”
Siyasi olarak Bağımsız Türkiye Partisi 21 yıllık bir partidir. 40 yaş altında olanların doğal lideri Hüseyin Baş’tır. Türkiye’nin böyle bir sinerjiye, böyle bir enerjiye ihtiyacı var. Bugün Türk siyasetindeki siyasi aktörlerimizin dili ötekileştirici. Bu gerilimden Türkiye yoruldu. Türkiye’nin çözüme ihtiyacı var.
“EN KÂRLI ŞİRKETLERİ BABALAR GİBİ SATTILAR”
Bugün Türkiye’nin en büyük sorunu başta eğitim deriz tabi ama diğer sorunu da ekonomidir. Çok zengin bir ülkede yaşıyoruz. Dünyanın en zengin yeraltı kaynaklarına sahibiz. Bu kadar zenginliğin içerisinde vatandaşımızın da zengin olması lazım. Bu kaynaklar Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu cumhuriyetin kazanımı olan en karlı, en stratejik, en fazla kişi çalıştıran şirketlerimiz maalesef babalar gibi sattılar. Genel Başkanımız geldiğinde biz de bunları babalar gibi alacağız.

Son Güncelleme: 05.12.2022 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle