BAŞKAN YAMAN BAZI PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkanı Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bazı projeleri hakkında bilgi verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Şubat 2024 Cuma 10:08
408 Okunma
BAŞKAN YAMAN BAZI PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkanı Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bazı projeleri hakkında bilgi verdi.


 

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı görevini yürüttüğü esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mustafa Yaman seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yaman, Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci'ye gerçekleştirdiği ziyarette Bilecik Belediye Başkanı seçilmesi halinde kentte sorunlardan birinin spor alanında ki tesisleşme olduğunu, Bayırköyspor'un küçük bütçelerle 3. Lig kapısından döndüğünü söyledi.

Yaman, "1969 Bilecik Spor Kulübü'nü o dönem BAL'da mücadele eden Bayırköyspor'un isim hakkını devrederek, üst lige taşıdık. Bizler sporun içinde gelen bir başkan olarak öncelikli 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün kimseye muhtaç kalmadan yatacağı, yemek yiyeceği ve antrenman yapacağı güzel bir tesise kavuşmasını sağlayacağız. Daha sonraki hedefimiz bu takımı 3. Lig'e taşımak. Ardından can dostlarımıza yönelik bir projemiz var. Bilecik'e Minik Dostlar Parkı'nı kazandırarak, hayvan severlerin orada bir araya gelmesini ve can dostlarımızın sosyalleşmesi ile fiziksel aktivitelerini gerçekleştirmesini sağlayacağız. Ardından gençlerimizi unutmadık, Bilecik'e Gençlik Kompleksi adı altında kaykay-paten pisti, bisiklet akrobasi parkuru kuracağız. Gençlerimiz Cumhuriyet Meydanı'nda artık tehlikeli bir biçimde kaykay ve paten yapmayacak. Son olarak Soğuksu Parkını tekrar faaliyete geçirerek, oradaki eski güzel ortamı yeniden yaratacağız. Diğer projelerimizi ilerleyen günlerde yeniden paylaşacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halkın Sesi 2024-02-16 18:46:49

Bu Adam diyorsa Yapar arkadaş chp 5 yıl değil 10 yıl geriye götürdü karşıt görüşlü olarak benim ve ailemin oyu sanadır Yaman Başkan.

banner22

resim yükleresim yükle