BAŞKAN YAĞCI'YI SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ

  Bilecik Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil, Bilecik’te dün tanıtımı yapılan ve kademeli olarak faaliyete geçecek olan dünyanın entegrasyon seviyesi en yüksek tesisi Biosun Bilecik Tesisi’nin tanıtımı kendilerini çağırmadığı söyleyerek, Bilecik Belediyesi'ne tepki gösterdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Şubat 2018 Çarşamba 18:02
1929 Okunma
BAŞKAN YAĞCI'YI SERT BİR DİLLE  ELEŞTİRDİ

  Bilecik Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil, Bilecik’te dün tanıtımı yapılan ve kademeli olarak faaliyete geçecek olan dünyanın entegrasyon seviyesi en yüksek tesisi Biosun Bilecik Tesisi’nin tanıtımı kendilerini çağırmadığı söyleyerek, Bilecik Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Yeşil yaptığı yazılı açıklamada,  Bilecik için yapıldığına inandığım çalışmaların tümüne maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğumu ayrıca söyledi. İnsanın kentteki bu gelişmeleri gördükçe ister istemez heyecanlandığını da sözlerine ekleyen Yeşil, açıklamasına şöyle devam etti;

"Bilecik ayrımcılıktan,ayrışmalardan kaynaklanan makus talihini yeniyor mu, artık Bilecik için ortak işler yapmaya, ortak kararlar almaya mı başlıyoruz derken, dün Katı Atık Geri Dönüşüm Tesisi’nin açılışına ilişkin olarak açılış ve tanıtım programı haberleri gördük haberlerde. 3-4  yıl gecikmeli olarak gerçekleşse de, şehrimizle ilgili bu hizmetin bilgilendirme toplantısında, 1-2  ilçe hariç olmak üzere diğer ilçelerin Belediye Başkanları yoktu. Bilecik Belediye Meclis Üyesi olarak bizler davet bile edilmedik. Hadi muhalefeti davet etmedin diyelim,kendi partinin belediye meclis üyelerini neden davet etmiyorsun? 3 masa etrafında Bilecik Belediye Başkanı’na yakın çevresi vardı sadece. Bu sadece bir örnek,buna benzer bir sürü örnek verilebilir.Şehrimiz için alınan her kararda Belediye meclis üyelerinin emeği ve desteği ile yürüdüğünü unutup,onları saymaz ve tanımasan onlarda seni saymaz ve tanımaz. Defalarca bunu dile getirmemize rağmen,Sayın başkanın hala bireysel,Hep BEN odaklı çalışma arzusuna artık çok da iyi niyetli olduğu söylenemez. Askerimiz Afrin’de kahramanca savaşıp, vatan için canını ortaya koyarken, bu vatanda yaşayan bizler birlikten yana, bütünlükten yana olduğumuzu sürekli duyurduk. Küçük konularla kamuoyunda bölünmeye neden olmamak için gördüğümüz birçok yanlışı da düzeltileceği umuduyla eleştirmedik. Ancak birleşmekten, Ortak Akıl’dan bahsedilen bu günlerde, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı da olan Bilecik Belediye Başkanı, sanırım şehrin birlik mesajlarını tam olarak algılayamadı. Ortak Akıl konusundaki mesajlarında bile kendi reklamını yapmaktan çekinmeyen belediye başkanına sesleniyorum. Birileri birleştiriyor, birileri ayrıştırıyor. Bilecik siyasi tarihi, bugün hiçbir görüş ayırmadan birleşmekten yana yapılanlara inat, sizin gibi bu hata ve yanlışlarda ısrar ederek ayrıştıranları iyi tespit edecektir. Artık şahsi egonuzu bir yana bırakın da, tarafınızı birleştirenlerden yana belirleyin. Yoksa Bilecik kaybediyor, biz kaybediyoruz "dedi.

Son Güncelleme: 21.02.2018 18:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle