BABA OĞUL TOZMAN KÖYÜNDE İNCELEME YAPTI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir'in sel felaketinde ağır yaralar alan Bilecik'in İnhisar İlçesine bağlı Tozman köyünde incelemeler yaptı.

22 Haziran 2015 Pazartesi 07:35
2872 Okunma
BABA OĞUL TOZMAN KÖYÜNDE İNCELEME YAPTI

 Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir'in sel felaketinde ağır yaralar alan Bilecik'in İnhisar İlçesine bağlı Tozman köyünde incelemeler yaptı. 

 

 

  Geçtiğimiz günlerde yoğun yağan sağanak yağış sonrası Tozman köyünü sel basmış, köyde bir çok ev, araç, ağır kullanılmaz hale gelmişti. Tozman köyünde incelemeler sırasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir’e, Yenipazar İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Deniz, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Makine İkmal Daire Başkanı Abdullah Ekin, Eskişehir Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdür Yardımcısı Şeref Dağdelen, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, İl Özel İdare Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İnhisar İl Genel Meclis Üyesi Nihal Aslan eşlik etti.

 

 

  İncelemelerin ardından heyet köyün biran önce eski günlerine dönmesi için ellerinde tüm imkanları seferber edeceklerini belirterek, “Sel köyde çok büyük tahribat oluşturmuş. Köyün içinden geçen dere yatağı, köprü ve kullanılmaz hale gelen yolları biran önce onarıma geçeceğiz. Herhangi bir can kaybı yaşanmadığı için tek tesellimiz” denildi.

 

  Ayrıca, heyet, Yenipazar Harmankaya Kanyonu ve Gölpazarı Akçay barajını gezerek yetkililerden bilgi aldılar. 

 

 

  Öte yandan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'in babası oluyor.

 

 

Son Güncelleme: 22.06.2015 07:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle