ASSOLİSTLER EN SON SAHNEYE ÇIKARMIŞ

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Kasım 2023 Perşembe 12:49
476 Okunma
ASSOLİSTLER EN SON SAHNEYE ÇIKARMIŞ

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.


31 Mart 2024 günü yapılacak olan Mahalli idareler Genel Seçimleri öncesi Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'a yaptı. Burada bir açıklama yapan 3 dönemdir Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü anlatan Yaman, “Bayırköy’de çok mütevazı işler yapıyoruz, güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bayırköy’ün nüfusuna ve kimliğine layık işler yapmaya çalıştık. Bilecik tarihinde güzel hizmetlere birlik, beraberlik içinde zor da olsa imza attık. Hep birbirimize destek olduk ama büyük belediyelerin bizde olmamasının acısı, eksikliğini inanın çektik. Bunun önemini çok iyi biliyoruz. Yine son beş senemizde de belediyeler birliği başkanlığını da yaklaşık beş seneye yakın süreden beri sürdürüyoruz. Bilecik’le ilgili, teşkilatımızla ilgili, köylerle ilgili çok anlatacaklarımız var. Ama belli başlılarını biliyorsunuz. Çok mütevazı işler yapıyoruz, güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bayırköy’ün nüfusuna ve kimliğine layık işler yapmaya çalışıyoruz. Bunların birçoğunu biliyorsunuz ama sanki yarı olimpik yüzme havuzu, Göleti, spor tesisleri bu konuda belli başlıları oldu" dedi.


 

“BAYIRKÖYSPOR’U BAL LİGİNE ÇIKARDIK”
Yaman açıklamasının devamında, "Spor demişken yine spora olan sevdamız bizim çocukluğumuzdan, gençliğimizden beri bitmiyor. Bayırköyspor’u, Bölgesel Amatör Lige çıkardık. Sonra yine bizim siyasette yol arkadaşımız kardeşimiz Serkan Yıldırım, Osmaneli belediye başkanımız Münür Şahin, Servet Yılmaz başkanlarımızın da tavsiyesiyle Amatör Spor Kulüpleri Başkanımız Nusret Tosun’un da onurlarıyla Bayırköyspor’umuzu Bilecikspor yaparak bölgesel amatör ligde temsil etmek hakkını, isim hakkını verdik. İnşallah bunu yine el birliğiyle ben buradan çok rahatlıkla söylüyorum. Spora olan merakımız, bilgimiz, birikimimiz, özellikle ekibimiz ile inşallah Bilecikspor’u da görev verildiğinde, üçüncü lige çıkarmayı kendimize borç biliriz" dedi.
"BUNUN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ "
Yaman, AK Parti’miz biliyorsunuz 2019’da çok beklemediği sonuçlar aldığını anlatarak, "İşte sadece Gölpazarı, Yenipazar, Dodurga ve Bayırköy. Daha sonra da sağ olsun davamızın zaten neferiydi Zekiye Başkanımız da bizi yalnız bırakmadan altı belediyeyle götürüyoruz bu işi. 3’de Cumhur İttifakımızın partisi, Milliyetçi Hareket Partisinden kardeşimizle birlikte dokuz belediye. Nüfusun 220-240 bin arası olduğunu düşünürsek Bilecik ve Bozüyük üçte ikisini teşkil ediyor. Diğer belediyelerimizde üçte biri. Bu dönem gerçekten belediyecilik anlamında belki Cumhuriyet tarihinde, Bilecik tarihinde güzel hizmetlere. Birlik, beraberlik içinde zor da olsa imza attık. İşte Osmaneli, Pazaryeri, Gölpazarı, Yenipazar, Dodurga bunlarla birlikte hep birbirimize destek olduk ama büyük belediyelerin bizde olmamasının acısı, eksikliğini inanın çektik. Bunun önemini çok iyi biliyoruz.


 

"AYNI ORKESTRA ŞEFLERİ TARAFINDAN AYNI RİTİMLE AYNI MÜZİĞİ SÖYLEMEYİ ÇOK İSTİYORUM"
Bilecik’in bizim için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden bu dönem çok çalışmamız lazım. Bugün itibariyle 14 ya da 15 Belediye başkanı aday adayı kardeşimiz başvurdu. Son olarak inşallah bohçayı biz bu akşam bağlayacağız. Bizim hepimiz ben her zaman söyledim. Serkan başkanımız bizim için bu dönem bir şans, Halil Eldemir milletvekilimiz bu dönem bizim için şans. Aile olduğu için söylüyorum, aile ortamı. Böyle bir motivasyonu, böyle bir birlik, beraberliği. biz uzun zamandan beri bekliyorduk, Özlüyorduk. Aynı orkestra şefleri tarafından aynı ritimle aynı müziği söylemeyi çok istiyorum. Sağ olsun belediye başkanlarımız bunu beş yıl boyunca ve sonra da başımıza sağ olsun son dönemde Serkan Yıldırım, atom karımcamız geldi. Halil Bey’in Bilecik’e neler kazandırdığını biliyoruz. Artık şeker, un, her şey hazır. Bilecik ve Bozüyük Belediyemizle birlikte diğer dokuz belediyemizde de zamanı. Ekip de zannedersem hazır. İnşallah kim olursa olsun, kim geliyorsa canla, başla, il başkanımızın, milletvekilimizin ve adayımızla birlikte ben çalışmaya davet ediyorum arkadaşlar.
“5 SENE HİZMETLERDEN YOKSUN BIRAKTIK”
İçimizdeki belediye başkanı aday adayı arkadaşlarımızda inanıyorum aynı duygu düşünceleri paylaşıyorlar. Çünkü Bilecik’e bir 5 sene belki hizmetlerden yoksun bıraktık ama bir 5 sene daha biz görev olaraktan ve ebedi vizyonu olarak AK Parti olarak da bu beş senenin telafisini yaparak hem halkımızdan özür dileyeceğiz, hem de halkımıza layık olduğu hizmetleri getireceğiz inşallah. Rabbim çıktığımız bu yolda bizlere yardımcı olsun.İnşallah 1 Nisan akşamı, il başkanımız, milletvekilimiz ve kendi bölgelerinde kazanan 11 belediye başkanımızla birlikte alanları doldurarak bizlere bu memlekete hizmet etmeyi Rabbim nasip eylesin. Bu konuda bu zamanda bize destek olan başta İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a, Merkez İlçe Başkanımız Servet Yılmaz ve Tayfun kardeşimiz olmak üzere hepsinden Allah razı olsun. Aileme, anneme, babama, eşime, evlatlarıma da çok çok teşekkür ediyorum. Belki onların zamanlarının birçoğunu siyaset ve sendikacılıkta geçirdik ama Rabbim onların içindeki duaları hep kabul etti, biz hep hayırlı işlerde, hayırlı konularda onların yüzünü kara çıkarmamak için mücadele ettik" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle