ANKARA’DAN BİLECİK’E ANLAMLI MESAJ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, İl Başkanı Ali Özdemir ve diğer belediye başkan adayları CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara’da bir araya geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Şubat 2024 Çarşamba 13:03
121 Okunma
ANKARA’DAN BİLECİK’E ANLAMLI MESAJ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, İl Başkanı Ali Özdemir ve diğer belediye başkan adayları CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara’da bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Genel Başkanı Özgür Özel tarafından parti genel merkezinde ağırlandı. CHP Grup Toplantısına katılan CHP'nin Bilecik merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları ardından Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Bilecik'in CHP'li belediye başkan adayları birlik ve beraberlik mesajı verirken, Bilecik merkez başta olmak üzere belediyelerin kazanılması konusunda iddialı konuştu.

 “MELEK BAŞKANI BİLECİKLİLERE EMNAET EDİYORUM”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  CHP'li Belediye Başkan adaylarının Bilecik’e damga vuracağını vurgulayarak, Değerli Bilecikliler, bugün Bilecik’ten konuklarımız var. Baba evi dediğimiz Atatürk’ün bize emanet ettiği partimizi Bilecik’te emanet ettiğimiz İl Başkanımız burada, değerli Milletvekilimiz Yaşar TÜZÜN burada ve ilçelerimizin ve Bilecik Merkez’in Belediye Başkan Adayları burada. Ben bütün adaylarımızı Bilecik’e emanet ediyorum. Özellikle Bilecik Merkez’de de büyük bir haksızlığa uğradık. Bilecikliler bir karar verdi, Bilecik’i Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyordu. Yaşanan birtakım aksilikler ve bir bambaşka sürecin sonunda maalesef Bilecik’te Belediye Başkanlığı koltuğu Melek Başkanımızın elinden alındı. Elbette siyasette bunlar olabilir, pazarlıklar yapılabilir, sözler verilebilir, taraf değiştirmeler olabilir. Eskiden birlikte olduğunuz, birlikte kazandığınız, size makam mevki sağlamış olanlara bunu yapmış olabilirsiniz. Ama bu siyasette küçük bir noktadır, bir virgüldür. O gün gelir geçer. Esas kararı, esas patron verir. Esas patron; Bilecik halkının kendisidir. Ve 31 Mart Pazar günü Bilecikliler, Bilecik’in kaderini belirleyecekler. Bilecik’in kaderini bir partinin Genel Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri belirleyemez. O partinin üyeleri belirler. O üyeler vicdan sahibidir ve neyin ne olduğunu bilmektedirler. Melek Başkan’ın uğradığı mağduriyetin giderileceğine yürekten inanıyorum. Onu Bileciklilere emanet ediyorum. Her birisi birbirinden genç, çalışkan, dinamik kadrolarıyla birlikte bütün İlçe Belediye Başkanlarımızı da Bilecik’e emanet ediyorum. 31 Mart’ta Bilecik’e mutlaka ve mutlaka halkçı belediyeciliğin hâkim olacağı ve halkın kararının sandığa damga vuracağı bir gün olacağına inanıyorum. Bütün Türkiye Bilecik’in kararına bakacak. Size güveniyoruz, size inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.02.2024 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle