AK PARTİ TOPLANDI

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı tarafından kente yerleşen depremzedelere konforlu bir yaşam sunabilmek adına değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Mart 2023 Çarşamba 12:12
356 Okunma
AK PARTİ TOPLANDI

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı tarafından kente yerleşen depremzedelere konforlu bir yaşam sunabilmek adına değerlendirme toplantısı düzenlendi.


Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında, il binasının toplantı salonunda kente yerleşen depremzede vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunabilmek adına, il yürütme kurulu, kadın kolları yürütme kurulu ve gençlik kolları yürütme kurulu ile değerlendirme toplantısı yapıldı.


Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Yıldırım, “Depremzede kardeşlerimize ilimizde daha iyi yaşam sunabilmek adına bir araya geldik. Değerli teşkilat arkadaşlarımla gerekli planlamaları yaptık. Tüm teşkilatımıza gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, ilimize gelen depremzedelerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.03.2023 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle