AK PARTİ'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

Cumhuriyet Gazetesi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pazartesi açıklayacağı bazı adayların netleştiği bildirirken, aralarında Bilecik Belediye Başkan adayı da yer aldı. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Ocak 2024 Cuma 10:49
2044 Okunma
AK PARTİ'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

Cumhuriyet Gazetesi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pazartesi açıklayacağı bazı adayların netleştiği bildirirken, aralarında Bilecik Belediye Başkan adayı da yer aldı. 


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazartesi günü açıklayacağı bazı büyükşehir ve il belediye başkan adayları belli oldu. 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerin belediye başkanlarına da Erdoğan’ın “fatura kestiği” belirtiliyor. Kahramanmaraş’ta mevcut büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’ün yerine, mevcut AKP il başkanı Fırat Görgel’in açıklanacağı belirtildi. Hatay’da ise mevcut AKP il başkanı Mehmet Öntürk’ü aday gösterilecek. AKP’nin ayrıca Diyarbakır’da Şerif Aydın, Malatya’da Sami Er, Adıyaman’da Kars Valisi Ziya Polat, Şanlıurfa’da Mehmet Canpolat, Muş’ta Feryat Asya, Ağrı’da Abbas Aydın, Çorum’da Halil İbrahim Aşgın, Gümüşhane’de Yusuf Özgün, Bilecik’te Mustafa Yaman, Kırıkkale’de ise Bahattin Akgün ile seçimlere girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Son Güncelleme: 12.01.2024 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecik'li 2024-01-12 20:49:31

Tahminler le algı yaratılmaya mı çalışılıyor acaba. Doğru haber ise bilecik kaybetti sayalım

Avatar
Bir dost 2024-01-13 02:25:14

Eğer Yaman Bilecik'ten aday gösterilirse Melek hanımın başkanlığı şimdiden hayırlı olsun.Bu hamleyle Ak parti kendi bacağına sıkmıştır...

Avatar
Misafir Bilecik 2024-01-12 13:38:58

aday adaylarından birini gösterirlerse Melek başkana hayırlı olsun diyebiliriz, dışarıdan sürpriz bir adayın ancak şansı olabilir.

Avatar
Senelerdir akp ye oy veririm 2024-01-13 22:10:48

Ancak Mustafa yaman gelirse maalesef melek hanımı tebrik etmek düşer Bayırköy de devam etmeliydi Bilecik’e yazık oldu onca aday adayı varken neden bu isim tanımıyoruz bile

Avatar
Dost 2024-01-14 17:21:53

İkinci Nihat Can vakası nasıl kazanacak adayı tesbit edemezler hayret akp Bilecik i istemiyor sanırım.

Avatar
Ali 2024-01-15 00:45:00

Ak parti adayı kendi girsin seçimde alsın?Mhp destek vericekde seçim alacak.hep garindici ler...bu seçimde de kaybedin Bilecik yine muhalefet tepside verin.Mhp adayı önemli bu seçim Bilecik de Mhp alırdı. Maalesef siyaset şimdi ak parti yi mhp destek leceyek diyorlar halk vermedi vermiyor.istediginiz kadar siyasi destek olsun.halkda karşılığı var mı?Münir şahin bu dönemde Bilecik belediye Başkanı diyorlardı.münir başkan ceketi assa Bilecik belediye sini alir mhp desteği ne gerek kalmaz.hadi hayırlı olsun.

banner22

resim yükleresim yükle