2019'DS CHP'YE DESTEK VERMİŞLERDİ ŞİMDİ YAMAN DEDİLER

Bilecik Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı, Cumhur İttifakı  Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'a tam destek verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Şubat 2024 Perşembe 12:37
1354 Okunma
2019'DS CHP'YE DESTEK VERMİŞLERDİ ŞİMDİ YAMAN DEDİLER

Bilecik Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı, Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'a tam destek verdi.


 

Geçtiğimiz 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'ni destekleyen Bilecik Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu seçimlerde Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'a destek verme kararı aldı. İl Başkanı Serkan Yıldırım ile birlikte 2018 yılında kurulan Bilecik Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Mustafa Yaman, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde Bilecik Belediyesini yeniden AK Belediyecilik ile buluşturacaklarını söyledi.

Dernek yönetiminin çoğunun müteahhit olduğunu ve kendilerinin en büyük sıkıntılarının imar konusu olduğunu söyleyen Yaman, başkanlığı döneminde insanların 6 ay ruhsat beklemeyeceğini belirterek, "Bir şehir düşünün ki 6 ayda ruhsat alamamış. İçimizden bir abimiz başkanım 6 ay ne ki biz 2 senedir ruhsat alamıyoruz. Siyasi görüşü şudur budur hiç önemli değil. Herkesin kapısını çaldık. Dün bir liste çıkarttık 80 büyüğümüzü ziyaret etmişiz. Arkadaşlar şehrin önce barışması sonra birlik ve beraberlik içinde olması lazım. Şehrin en büyük dertlerinden biri imar. Şehir sıkışmış. Şehrin artık genişlemeye ihtiyacı var. İmarla ilgili ekibimizi oluşturduk şu anda hazır. İnanın çözülmeyecek hiçbir sorun yok. 2024’ün sonunda bu konuda çok iddialıyım, iyi ki gelmişler, iyi ki şehrimiz artık nefes almaya başlamış dedirttireceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın" ifadelerine yer verdi.

" BİLECİK İÇİN YENİ BAŞKAN MUSTAFA YAMAN"

Bilecik Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şahin, kendisinin Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu ardından Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman lehine adaylıktan çekildiğini anlatarak, "Bilindiği üzere bir yerel seçim süreci yaşıyoruz. Bu doğrultuda 31 Mart’ta belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarımızı seçeceğiz. Doğrusu şahsım adına herkesin bildiği işi yapması gerektiğini düşünenlerdenim. Fakat çoğunuzun bildiği gibi 2019 yerel seçimlerinden sonra birinci ve ikinci dönemler yaşadık. Birinci dönem olumsuzluklar, ikinci dönem ise hayal kırıklıkları ile geçti. Özellikle imar anlamında şahsım dâhil olmak üzere iş adamı arkadaşlarımızın uğradığı saygısızlık neticesinde bağımsız belediye başkanı adayı olma kararı almıştım. Şunu söylemek isterim ki gelmiş olduğumuz seçim sürecinde birçok siyasi partilerden görüşme talebi aldık. Bu siyasi partilerin kurmayları ile bir araya gelip Bilecik’in sorunları ile alakalı istişareler ettik. Adalet ve Kalkınma Partisinin kurmayları ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bu olumsuzlukların daha hızlı bir şekilde ortadan kaldırılacağı kanısına vardığımızı bilmenizi isterim. Ayrıca sorunların aşımı ve belediyenin yükünün azaltılması doğrultusunda derneğimizce işaret edilen halkla ilişkileri güçlü bir arkadaşa verilmesi 1 yıl içerisinde böylesi sorunların bir daha oluşmaması anlamına gelmektedir. Bizde kültürel değerlerimizden olan taziye evi konusu AK Parti'nin projeleri arasında bulunduğunu öğrendik ve kendilerine bu anlamda teşekkür ederim. Bilecik Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Bilecik Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olarak derneğimiz üyeleri, aile büyükleri, seçmenlerimizle yapmış olduğumuz toplantı ve istişareler neticesinde adaylıktan çekilip hiçbir beklenti olmaksızın Mustafa Yaman beyefendiye destek olacağımızın kararını kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bilecik için yeni başkan Mustafa Yaman" dedi.

Son Güncelleme: 29.02.2024 12:51
Anahtar Kelimeler:
MustafaYamanDiyorlarAkParti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ya bırakın allah aşkına 2024-02-29 17:26:10

ya bırakın Allah aşkına rüzgar nereye eserse

Avatar
Bilecikli 2024-02-29 20:01:25

Bu dernek ne iş yapar Bilecik in kaymağını yiyeceksin birde siyaset yapacaksınız

Avatar
Gürsel 2024-03-02 11:31:16

Bu devirde akp yı desteklemek ülkeye yapılan en büyük ihanettir.Ülkenin geldiği bu noktada hep iç piyasada hem dış itibarı yerle bir olmuş ekonomi çökmüş Yaman ne kadar iyi olursa olsun partisi bu ülkeyi yokluğa terk etmiştir.Bu desteği art niyet olarak değerlendiriyorum.

Avatar
Bilecikli 2024-03-08 17:55:04

Bunlara kaldıysa vay AKP nin haline

Avatar
Muhalif 2024-03-23 01:24:54

Yine rantta anlaştılar yani

banner22

resim yükleresim yükle