2014 YEREL SEÇİMLERİNE GİRECEK 11 ADAY TANITILDI

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 2014 Yerel Seçimleri Aday Tanıtımı organizasyonu düzenlendi.

03 Şubat 2014 Pazartesi 09:52
1752 Okunma
2014 YEREL SEÇİMLERİNE GİRECEK 11 ADAY TANITILDI

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 2014 Yerel Seçimleri Aday Tanıtımı organizasyonu düzenlendi. Katılımız yüksek olduğu aday tanıtımına Bilecik il genelinde bulunan 11 adet Belediye Başkan adayları tanıtıldı.

 Konuşmaya ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş başladı. Artık bu ülkede millete mâl olmuş bir lider, Orta doğuya mâl olmuş bir lider, dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibinin içinde bulunmaktan gurur duyduğunu belirtti. Kurtulmuş,” 1950 senesinde bu milletin iradesine ipotek koyanları millet elinin tersiyle itti. Ondan sonraki süreçte ne zaman milletin iradesine üstüne değişik kurumları kullanarak ipotek koydular. Onlar asla başarılı olamayacaklar. Biz kendimize güveniyoruz abdestimizden şüphemiz yok, Namazımızdan da asla şüphemiz yok” dedi.

 İl Başkanının konuşmasının ardından kürsüye gelen Ak Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz ise Ak Parti olarak ilk kurulduğumuz andan itibaren söyledik. Dedik ki biz aslında sadece tabela astık, kurulan bu parti sadece milletin partisidir milletin ta kendisi olduğunu söyledi. Poyraz,” Kuruluşumuzdan çok kısa bir süre sonra yani 1 yıl sonra iktidara geldik. 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile büyük sorumluluklar üslendik. Her zaman hangi makamda, hangi konumda olursak olalım temel ilkemizi asla unutmadık” dedi.

 Milletvekili Fahrettin poyrazın konuşmasının ardından aday tanımına geçildi. Sırasıyla Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı , Bozüyük Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münir Şahin ve diğer Belediye ve Belde Belediye Başkan adayları tanıtıldı. Tanıtımların ardından tüm adaylar birbirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Son Güncelleme: 03.02.2014 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle