1 KASIM SEÇİMLERİNE ''SAFINI BELİRLE'' VE ''HAYSİYET SEÇİMİ'' SLOGANLARI İLE START VERDİLER

Büyük Birlik Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Gazeteci Metin Kamber, 1 Kasım seçimlerine ''Safını Belirle'' ve ''Haysiyet Seçimi'' sloganları ile start verdiklerini söyledi.

15 Ekim 2015 Perşembe 11:54
1387 Okunma
1 KASIM SEÇİMLERİNE ''SAFINI BELİRLE'' VE ''HAYSİYET SEÇİMİ'' SLOGANLARI İLE START VERDİLER

   Büyük Birlik Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Gazeteci Metin Kamber, 1 Kasım seçimlerine ''Safını Belirle'' ve ''Haysiyet Seçimi'' sloganları ile start verdiklerini söyledi.

 

 

  Metin Kamber, Bilecik’teki basın mensupları bir restoranda akşam yemeğinde buluşarak, izlediği çizgide dürüstlük, doğruluk, haksızlıkların karşısında duran doğrunun yanında duran güçlüden yana zenginden yana değil de haktan yana duran tek parti olarak gördüğü BBP’den milletvekili adayı olduğunu belirtti. Kamber, “Seçim sloganımız ''Safını Belirle'' ve ''Haysiyet Seçimi'' oldu. Safını belirle derken az önce de bahsettiğim gibi iyiden, doğrudan, güzelden yana, birlikten beraberlikten yana ayrışmadan değil birleşmeden yana vatandaşlarımızdan safını belirlemelerini istiyoruz.

 

 

 O yüzden bu seçimi ''Safını Belirle'' sloganı ile başlattık. Haysiyet seçimi diyoruz tüm bunların toplamı yine ülkemizin onuru belki de ayaklar altına alınan Türklük, Türkiye'nin onuru bunlara karşı vatandaşlarımızın Bileciklilerden haysiyet seçimine destek olarak haysiyetimize sahip çıkmalarına davet ediyoruz. Partimizin beyannamesinden kısa bir özetle sunacağım. Çözüm süreci altında bize göre ''Çözülme Süreci'' adı altında yürütülen çalışma sonrasında artan terör olayları ve kutuplaşmalar ayrışmalar bunlara karşı Partimiz bu sürece son verecek. Bunun hesabını bu duruma gelmesine sebep olan herkesten tek tek sorulacak. Eminim ki herkes de bizim gibi düşünüyordur. Biz bir ülke olarak bütünüz. Hepimiz kardeşiz bizi ayırmaya çalışanlar çözüm süreci altında altına çözüm süreci imzasını atmışlardır. Genel Başkanımız yıllardır söylüyor ülkemizde Kürt sorunu diye bir sorun yok. Terör sorunu var. Barış adı altında eylemler yapılıyor barış eylemi deniyor.

 

 

 Bizim ülkemizin barışa değil ''Teröre Hayır'' mitingleri yapılması gerekiyor. Bizim Partimizin vaatlerinden biri de ''Terör Sorununu'' bitirmek. Terör sorunu bir yılda ortadan kaldırmayı vaat ediyoruz. Ayrıca idam yasası güvenlik güçlerimize, polislerimize, masum vatandaşlarımıza haince terör saldırıları yaparak canlarını kastedenlere ölümlerine sebep olanlara şehit edilenleri askerimize şehit edenlere idam cezası getirilmesi için Büyük Birlik Partisi olarak mecliste bunu ilk yapacaklarımızdan biri olarak kanunlaştıracağız. Bundan sonra ne hamile eşinin yanında bankamatik kuyruğunda veya yolda yürürken ailesine şehit edilemeyecek. Buna cesaret bile edemeyecek” dedi.

 

 

  “İDAM CEZASI GETİRİLECEK”

 

  Büyük Birlik Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Gazeteci Metin Kamber, küçük yaştaki çocuklara ve kadınlara tecavüz ederek öldüren, devletin güvenlik güçlerini ve kamu görevlilerini şehit eden, sivil vatandaşları ayrım gözetmeksizin katleden teröristlere idam cezası getirileceklerini söyledi. Seçim vaatleri kısa başlıklar sıralayan Kamber, sözlerine şöyle devam etti:

  “Asgari ücretten vergi alınmayacak. 65 yaş maaşına yüzde 100 zam yapılacak. İşçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam yapılacak, emekli maaşları yüzde 50 oranında artırılacak, intibak sorunları çözülecek. Kadınlarımız 45, erkeklerimiz 50 yaşında emekli olacak, sağlıkta vatandaştan alınan katkı payı ödemeleri kaldırılacak, herkese Ücretsiz Genel Sağlık Sigortası (GSS) imkanı sağlanacak. Öğretmenlerin maaşları ve özlük hakları iyileştirilecek, Kalkınan Anadolu Projesi (KAP) hayata geçirilecek, çiftçimize mazotu 1 TL’den verilecek. Elektrikte kaçak-kayıp bedelleri vatandaştan alınmayacak, saraya her yıl harcanan parayla her yıl 100 bin aileye ev verilecek. Basın özgürleşecek ve her türlü vesayetten kurtulacak, evlenecek her çifte brüt asgari ücret kadar karşılıksız destek verilecek, savcılar ile hakimler yapısal ve kurumsal olarak birbirinden ayrılacak, iddia ve savunma işlevini yerine getiren savcılar ile avukatların konumları denk hale getirilecek, insan hakları ihlalleri konusunu ele alan, insan hakları ihtisas mahkemeleri kurulacak, siyaset demokratikleşecek, seçim barajı kaldırılacak. Sivil toplum kuruluşlarının önü açılacak ve güçlendirilecek, Türkiye’mizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına taşıyacağız, esnaf, sanatkarlar ve KOBİ’lere hak ettikleri değeri vereceğiz.”

 

 

  Yemeğe, BBP il Başkanı Murat Önal, BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, BBP Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Metin Kamber, BBP 2’inci Sıra Adayı Mustafa İbiş, Alperen Ocakları Başkanı Turgay Yıldız ve partililer katıldı.

Son Güncelleme: 15.10.2015 11:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBBP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Georgeorich 2017-12-27 14:38:59

I really like your website and I recomend it to my friends, if you want your can check my website http://aavamobile.pl/proces-odzyskiwania-srebra/ You will love this website.

banner22

resim yükleresim yükle