BŞEÜ'DE, PANELE KATILIM SAĞLANDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde ‘Bilimsel Araştırma Süreçleri ve Araştırma Etiği’ paneli gerçekleşti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Aralık 2023 Salı 12:18
12 Okunma
BŞEÜ'DE, PANELE KATILIM SAĞLANDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde ‘Bilimsel Araştırma Süreçleri ve Araştırma Etiği’ paneli gerçekleşti.


 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim üyelerinin bilimsel çalışmalarına katkı sağlamak adına ‘Bilimsel Araştırma Süreçleri ve Araştırma Etiği’ paneli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt ve akademisyenler katılımıyla gerçekleşti.
Üniversitelerarası Kurul tarafından yayımlanan son doçentlik kriterlerinde araştırma ve yayın etiği konusunda dikkat çekici ölçüdeki yeniliklerden ve bilim dünyasında son yaşanan bazı etik ihlaller gibi nedenlerden yola çıkarak öğretim üyelerinin bilimsel araştırma projelerinde izleyebilecekleri yolların anlatıldığı panel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.
Gerçekleşen programda; Üniversitenin Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Alanyalıoğlu ‘Bilimsel Araştırma Sistematiği’, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulbaki Bilgiç ‘Bilimsel Araştırma Yaklaşımları’, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Sayıncı ise ‘Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği’ konulu sunumlarını yaptılar.

Anahtar Kelimeler:
BŞEÜÜniversitePanel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle