10 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLIYOR BŞEÜ, YER ALACAK

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin TEKNOFEST başvurusu onaylandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Aralık 2023 Perşembe 11:41
67 Okunma
10 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLIYOR BŞEÜ, YER ALACAK

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin TEKNOFEST başvurusu onaylandı.


 

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay, teknoloji festivali olan ve Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan TEKNOFEST için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin paydaşlık başvurusu olumlu sonuçlandı.
Düzenlendiği ilk tarih olan 2018'den bugüne yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi ağırlayan TEKNOFEST, Türkiye teknoloji ekosisteminin büyümesine katkıda bulunmayı ve genç nesilleri bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarına teşvik etmeyi amaçlıyor.
Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, “Üniversitemizin, TEKNOFEST’e akademik paydaş olarak katkı sağlayacak olmasından memnuniyet duyuyorum. Yarışmalara olan katılımı arttırmak ve öğrencilerimize festivalin her alanında katkı sağlayabilmek adına çeşitli destekler sunarak yoğun gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle