HASTANENİN KALİTESİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, kalitenin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi çerçevesinde, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığı tarafından kalite değerlendirmesi yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:08
263 Okunma
HASTANENİN KALİTESİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, kalitenin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi çerçevesinde, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığı tarafından kalite değerlendirmesi yapıldı.


Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan sağlıkta kalite standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen ‘Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik’ çerçevesinde düzenlenen toplantı, hastanenin konferans salonunda yapıldı. Yapılan toplantılara, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Erhan Arıkan’ın yanı sıra değerlendirme ekibi ile hastane yönetimi ve birim sorumluları katıldı.
Toplamda iki gün süren birleşim, toplantı salonunda yapılan son değerlendirmeler ile sona ererken Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kalitesi bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyyüp Çelik 2022-07-06 18:24:49

Şüphesiz kalitelidir büyüklerimiz öyle diyorsa öyledir.
Ancak bir emar yada emg sonucunu veya diğer tetkikleri gösterebilme için rendevu alman gerekiyor peki rendevuyu kaç gün sonra ya alabiliyorsun onunda alabilirsen en yakın 15 gün 10-15 günde tetkiklerin sürüyor.Ben şahsen tahlil ve tetkiklerinin sonucunu gösterebilme için İznik te rendevu alıp Bilecik'ten İznik e gittim şimdi Bilecik Eğitim Araştırma insana kaliteli hizmet mi sunmuş oldu

banner22

resim yükleresim yükle