3 İLÇEDE DAHA

Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, korona virüsle mücadelede yerli imkanlarla geliştirilen Turkovac aşısının, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ardından 3 ilçede daha uygulanmaya başlandığını açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:13
763 Okunma
3 İLÇEDE DAHA

Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, korona virüsle mücadelede yerli imkanlarla geliştirilen Turkovac aşısının, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ardından 3 ilçede daha uygulanmaya başlandığını açıkladı.


Yerli ve milli aşı olan Turkovac, Şubat ayının ilk haftalarında Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanmaya başlanmıştı. Turkovac aşısı olmak isteyenlerin MHRS web, MHRS mobil, ALO 182 ve e-nabız üzerinden randevu alan 18 yaş üstü kişiler mesainin ilk saatlerinde Bil
ecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelmişti.


 

"Turkovac aşısı 3 ilçede daha uygulanmaya başlandı"
Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ardından Turkovac aşı uygulamasına bugün itibariyle Bozüyük Devlet Hastanesi, Söğüt Devlet Hastanesi ve Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya koyulacağı bilgisini verdi. Damkacı, “Herkesi aşı olamaya davet ediyoruz. Yerli ve milli aşımızı yavaş yavaş ilçelerde de uygulamaya başladık. Vatandaşlarımız randevu alarak gelip aşılarını olabilirler" dedi.

Son Güncelleme: 21.02.2022 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle