5'İNCİ KEZ ADAYLIĞINI ORTAYA KOYUYOR

Bilecik’in Muhtarlar Derneği Başkanı, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ocak 2024 Salı 12:31
43 Okunma
5'İNCİ KEZ ADAYLIĞINI ORTAYA KOYUYOR

Bilecik’in Muhtarlar Derneği Başkanı, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

İsmetpaşa Mahallesinde dört dönemdir muhtarlık yapan İlhami Çınar 5’inci dönem için yeniden aday olduğunu açıklayarak, “Mahallemin 62 sokağını ve 5 caddesinin hepsini numaralarına kadar bilirim” ifadesinde bulundu.

Çınar sözlerine devam ederek, “1958 yılında Bilecik Merkez İsmetpaşa Mahallesi’nde doğup büyüdüm. Evli ve iki çocuk babasıyım.1976 yılında Endüstri ve Meslek Lisesi metal isleri bölümünü bitirdim. Uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra 2004 yılında İsmetpaşa Mahallesi halkının teveccühü ile mart ayında yapılan yerel yönetimler muhtarlık seçimlerinde mahallemizin muhtarı oldum ve 20 yıldır bu görevi layığı ile sürdürmekteyim. Bilecik Devlet Hastanesi Koruma Derneği Bakanlığı, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Derneği’nin kurucu

üyeliğinde bulundum ve halen yönetim kurulu üyesiyim. 1994-1999 yıllar arasında Belediye Meclis üyeliği yaptım. Halen muhtarlar derneği başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bilecik Valiliğimizin bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 20 yıldır görev yapmaktayım. Demokrasinin temel yapı taşlarından biri olan muhtarlık görevi için sizlerin tercihi ve teveccühü ile yeniden İsmetpaşa mahallesi muhtarlığına adayım. Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum ve siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vererek çalmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. Mahallemin 62 sokağını ve 5 caddesinin hepsini numaralarına kadar bilirim. Hepinizin desteğini bekliyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz kutlu yolda başarılı bir şekilde ilimize ve mahallemize hizmet etmemizi nasip etsin.

Sevgi ve saygılarımla.”

“100 YILDA 3 MUHTAR”

Diğer yandan Cumhuriyetin ilan edilmesinden bu yana adı geçen mahallede ilk muhtar merhum İslam Arar 27 yıl, merhum Sabri Coşkun 25 yıl muhtarlık yapmış, mevcut Muhtar İlhami Çınar da 20 yıldır bu görevi icra ettiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
AdayMuhtar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle