YÜZME HAVUZU ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçedeki yüzme havuzu çalışmalarını yerinde inceledi.    

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:27
130 Okunma
YÜZME HAVUZU ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçedeki yüzme havuzu çalışmalarını yerinde inceledi.  


  Pazaryeri ilçesinde açılan yüzme havuzunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zekiye Tekin, “İlçemizde yine bir ilki yaşayacağız” dedi. Başkan Tekin, “Pazaryerili hanımlar da artık yüzme havuzunu kullanabilecekler, yüzme havuzumuzun tadilatı çalışmaları şu an devam ediyor. Duş yerleri ve giyinme odaları duvarları sıvandı mavi beyaz renklerle boyandı. Kafeterya kısmı yeniden tamirat yapılarak temiz görünüme kavuştu” ifadelerine yer verdi. 


  Yapılan çalışmalarda, fayans ve granit işleri yapıldığını, kapıların değiştiğini, lavaboların da tekrar yenilendiğini beyan eden Başkan Tekin, yüzme havuzunun etrafının çadır tente ile çevrilme işi tamamlandıktan sonra kadınlara ve erkeklere hizmete açılacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle