ŞAMPİYONADAN MADALYA İLE DÖNDÜLER

Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü dart sporcuları Ankara’daki şampiyonadan madalya ile döndüler.

30 Nisan 2019 Salı 14:36
53 Okunma
ŞAMPİYONADAN MADALYA İLE DÖNDÜLER

Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü dart sporcuları Ankara’daki şampiyonadan madalya ile döndüler.


  Hafta sonu Ankara’da yapılan “Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası” 6. ayak sezon sonu Yıldız Kızlarda, Pazaryeri Halk Eğitim Spor Kulübü sporcusu Nisa İmran Torun, 16 sporcudan oluşan Ustalar grubunda ikinci olup madalya kazandı. 32 kişinin katıldığı 6. Ayakta ise Türkiye üçüncüsü olup kupa kazandı.


  Yarışmaya, kulübün antrenörü Aydan Yavuz yönetiminde Nisa İmran Torun, Erdem Köse ve Fatmanur Gümüş isimli sporcular katıldı. Şampiyonanın Yıldız Kızlar grubuna Antalya, Gaziantep, Denizli, Niğde ve Bilecik illerinden toplam 32 sporcu katıldı. 


  Antrenör Aydan Yavuz; zorlu geçen müsabakalar sonucunda 2. ve 3. olan sporcusu Nisa İmran Torun’u kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle