ANNELER GÜNÜ HEDİYENİZ R&R KUYUMCULUKTAN

Bize hayat veren en değerli varlığımız annelere, bu Anneler Günü’nde R&R Kuyumculukta sevinçten havalara uçuracak bir hediye bekliyor.

03 Mayıs 2016 Salı 10:07
1274 Okunma
ANNELER GÜNÜ HEDİYENİZ R&R KUYUMCULUKTAN

  Bize hayat veren en değerli varlığımız annelere, bu Anneler Günü’nde   sevinçten havalara uçuracak bir hediye bekliyor.

 

 

 

  25 Nisan- 8 Mayıs tarihleri arasında, özel tasarımlı 1 Karat efektli Atasay pırlanta beştaş yüzük sadece 1590 TL’ye satışa sunuluyor. Üstelik yanında 0,20 Karat efektli tektaş pırlanta yüzük de n hediye. Bu yıl annenize yıllardır hayalini kurduğu beştaş ve tektaş yüzüğü hediye etmek için bu fırsatı kaçırmayın.

 

 

 Işıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Atasay pırlanta beştaş ve tektaş yüzükleri annenize hediye ederek ona unutamayacağı bir Anneler Günü yaşatmak için Bilecik’te bulunan Atasay mağazası  uğramanız yeterli. Adres: Tevfikbey Caddesi, Ziraat Bankası Yanı/ Bilecik.....

 

Son Güncelleme: 03.05.2016 10:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAltınKampanya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle