YAPARSA MÜNÜR BAŞKAN YAPAR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde belediye binası temel atma töreni büyük bir katılımla gerçekleşti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Mart 2024 Cumartesi 11:26
119 Okunma
YAPARSA MÜNÜR BAŞKAN YAPAR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde belediye binası temel atma töreni büyük bir katılımla gerçekleşti.


 

Temel atma törenine; Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, , Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve çok sayıda halk katılım gösterdi. Osmaneli Belediye Binasının temel atma töreninde kurdele kesimi sırasında konuşan Başkan Şahin, "İstediğimiz, beklediğimiz binamıza yakında kavuşacağız. Bu kurdele, bu tören bunun ilk adımı oldu. Burada sevgili Osmaneli halkımla el ele verdik ve birçok projeye imza attık. Daha nice projelere imza atacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Belediye binamız hepimize hayırlı uğurlu olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali tayar em assb ataturk torunu 2024-03-03 15:38:33

Allah kolaylık versın tesebbus temel atma işin yarısı oldu demek baskan ın tecrübesı ve personellerı işin ehlilerı kutlarım

banner22

resim yükleresim yükle