MÜNÜR ŞAHİN'DEN VEDA MESAJI

31 Mart günü gerçekleşen yerel seçimlerde Bilecik’in Osmaneli ilçesinde seçime giderek kaybeden Münür Şahin veda mesajı yayımladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Nisan 2024 Çarşamba 12:21
139 Okunma
MÜNÜR ŞAHİN'DEN VEDA MESAJI

31 Mart günü gerçekleşen yerel seçimlerde Bilecik’in Osmaneli ilçesinde seçime giderek kaybeden Münür Şahin veda mesajı yayımladı.


 

Osmaneli’nde Belediye Başkanı olarak görev yapan ve AK Parti’den tekrar adaylığını açıklayarak seçime giden ve kaybeden Münür Şahin veda mesajı yayımlayarak yeni Belediye Başkanı Bekir Torun’a başarılar diledi. Şahin yaptığı açıklamada, ‘’İki dönemdir 10 yıllık süre içinde Osmaneli ilçemize Belediye Başkanı olarak hizmet ettim. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizde, bölgemizde ve Türkiye’de örnek alınan birçok proje ve yatırımı gerçekleştirdik. Osmaneli Belediyesini mali yapısı güçlü, gayrimenkul zengini değerli ilçe yaptık. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerinde halkımızın tercihi İyi Parti Adayı Bekir Torun kardeşimiz oldu. Osmaneli halkının bu tercihini saygı ile karşılıyor, Bekir Torun kardeşime başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun, ilçemize güzel hizmetler yapmayı kendisine nasip etsin.
Osmaneli halkına 10 yıl başkanlık sürecimde verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Tüm halkımızdan Allah razı olsun. Kısa bir süre dinlendikten sonra mesleğim olan Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız denetim işime tekrar başlayacağım’’ ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeBaşkanıVedaEtti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli Genç 2024-04-03 13:23:39

Umarım Sizi Aramaz Osmaneli Halkı Yoks Yaptığı Hataya Bakacak Yüzü Olamaz

Avatar
ali tayar em assb ataturk torunu 2024-04-03 16:05:22

her işin bir bitide var mevsım cıceklerı gıbı hayırlı olsu her seyden evvel Allah hayırlısını nasıp buyursun herkez Allah emanet olsun

banner22

resim yükleresim yükle