BİLECİK'İN HIZLA GELİŞEN İLÇESİ OSMANELİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli Belediyesi Modern Sera Tesisini inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Aralık 2023 Salı 11:38
130 Okunma
BİLECİK'İN HIZLA GELİŞEN İLÇESİ OSMANELİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli Belediyesi Modern Sera Tesisini inceledi.


 

Vali Şefik Aygöl'e, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin eşlik etti. Vali Aygöl ilk olarak Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksinde inşa edilen Yöresel Ürünler Üretim Tesisi binasını ve soğuk hava deposu alanında incelemelerde bulundu.


 

Ardından, ilçede faaliyet gösteren Kültür Mantarı Tesisi ile Osmaneli Belediyesi Modern Sera Tesisine giden Vali Aygöl, önemli projeler hakkında bilgi aldı. 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri ile gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Münür Şahin, ziyaretin ilçenin kalkınması ve projelerin daha da güçlenmesi adına büyük bir önem taşıdığını belirtti. İlçenin potansiyeli, tarım ve üretim alanındaki çalışmalar konuşuldu, gelecek projeler için istişarelerde bulunuldu. Vali Aygöl, Osmaneli'nin kalkınması için devam eden projelere destek sözü verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gizli Tanık... 2023-12-19 12:34:49

Vali Beye Ricamızdir Mahalle Aralarınada baksın heryer çamur içinde ana yol asfalt çalışmaları ağır tonajli şantiye arabaları şehir içinde cirit atıyor devlete iş yapicam diyerek rant sağlamayiniz Osmaneli belediyesi yine şov yapmış 600 personele rağmen hiç calisma yok belediye binasında çay sigara içmekle belediyecilik olunmaz.. Vali beyi kutlarım halk ile iç içe çok seviniyoruz bu duruma.... Fakat Isim vermek istemiyorum Xx firma Devlete iş yapıyorsan parani alıyorsun 10 kamyonla göreceğin işi 2 kamyonla gördün diyerek bunun bedelini halka ödetmek zorunda değilsin...Halk çamur içinde yürümek zorunda değil dere yataklarını gayet güzel doldurdunuz tebrikler...

banner22

resim yükleresim yükle