BİLECİK'TE EĞİTİM TOPLANTISI

Bilim ve Sanat Merkezi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

07 Kasım 2016 Pazartesi 04:50
517 Okunma
BİLECİK'TE EĞİTİM TOPLANTISI

       Bilim ve Sanat Merkezi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.  

 

 

        Toplantıya, Durmuş'un yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakıoğulları, merkez ilçe okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakıoğulları tarafından açılarak, gündem maddeleri okundu. Toplantının başında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “Eğitim öğretim üçlü bir sacayağıdır. Bilecik’te eğitim adına güzel şeyler yapmak istiyorsak eğer burada velilerimizin ve muhtarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var.

 

 

     Ülkemiz 15 Temmuz girişiminde ciddi bir süreçten geçti. Okul müdürlerimizin ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gayretli çalışmalarıyla 19 Eylül'de sorunsuz şekilde okullarımızı eğitim öğretime açtık. Okulla velilerimiz arasındaki bağlantıyı kuranlar, okul aile birliği başkanlarımızdır. Okul aile birliklerinden de bize daha fazla destek olmalarını bekliyoruz. Velilere ulaşabilmemizdeki en büyük destekçilerimizden biri de muhtarlarımızdır. O yüzden muhtarlarımızı da bu toplantıya dâhil ettik. Okul müdürlerimiz çalışmalarında biraz yalnız kalıyorlar. Onların, okul aile birliklerinden ve muhtarlarımızdan daha fazla destek almaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

 

   Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem gereği, yaygın eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması çalışmalarının değerlendirilmesi, genel disiplin işleri ve genel güvenlik konularında görüşmeler oldu ve fikir alışverişlerinde bulunuldu. Toplantının sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, hep birlikte daha güçlü olunacağını ve okul aile birliklerinden ve muhtarlardan eğitim işlerinde daha fazla destek beklediklerini söyledi. Öte yandan İl Müdürü Durmuş, toplantıya katılanlara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 07.11.2016 04:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle