ÜNİVERSİTE PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla “Yangın Eğitimi” verdi. Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Ağustos 2021 Cumartesi 13:54
70 Okunma
ÜNİVERSİTE PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla “Yangın Eğitimi” verdi. Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinatörlüğü ve AFAD iş birliği ile, üniversite personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla uzaktan eğitim yoluyla yangın eğitimi verildi.

Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi. AFAD ekibi personellere yangın türleri, yangın tüpü çeşitleri ve yangın çeşitlerine göre uygun ve etkin söndürme bilgilerini içeren teorik eğitimler verdi.

Teorik eğitimlerin ardından yerleşke bahçesinde hazırlanan bir yangın söndürme düzeneğinde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta, personellere söndürme uygulamaları yaptırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle