PTT O MAHALLELERDE ŞUBELERİNİ AÇTI

  Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü, Bilecik merkez Bahçelievler ve Ertuğrulgazi mahallelerindeki şubelerini dualar eşliğinde açtı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Mart 2019 Salı 18:06
773 Okunma
PTT O MAHALLELERDE ŞUBELERİNİ AÇTI

  Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü, Bilecik merkez Bahçelievler ve Ertuğrulgazi mahallelerindeki şubelerini dualar eşliğinde açtı. 

  Bahçelievler Mahallesindeki Şeyh Edebali şubesi açılış törenine; Vali Yardımcısı M. Kemal Özgün, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, Bilecik Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Faruk Genç, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı.

  Açılış konuşması yapan PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, yeni konsepte dizayn edilmiş Bahçelievler Şubesi'nin açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Bozkurt, "Bugün burada PTT’nin yeni konsept çerçevesinde dizayn edilen Bahçelievler ve Ertuğrulgazi Mahalleleri PTT şubelerinin toplu açılışı için bir araya gelmiş bulunmaktayız.

 PTT’mizin 178 yıllık geçmişi olan posta ve telgraf teşkilatı imajına, vizyonuna, misyonuna ve kalite yönetim politikasına yönelik şekilde dizayn edilen Bahçelievler ve Ertuğrulgazi Mahalleleri PTT şubelerini sizin hizmetinize sunacağız. Bu vesileyle şubelerimizin hem ülkemize hem de Bahçelievler Mahallemizi, Hürriyet Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi halkına ve küçük sanayi esnafına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Bahçelievler Mahallemiz 16 bin nufüsla bir ilçenin nüfusuna sahip"

  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise konuşmasında hizmetin hayırlı olmasını temenni ederek, "Bilecik gelişiyor ve değişiyor diyoruz gelişim ve değişim noktasında da böyle mahallelerimize de artık hizmetin gelmesi noktasında hizmetler gelemeye başladı. Dolayısıyla PTT ile biz bu açılış değil ama vekilimizin belediye başkanlığı döneminde başlattığımız ve tam destek verdiğimiz hizmetler noktasını zaten başlatmıştık. Bahçelievler Mahallemiz 16 bin nufüsla bir ilçenin nüfusuna sahip olan bir mahallemiz. Gelişmiş bir mahallemiz aynı zamanda yan tarafta Hürriyet Mahallemiz gelişimiyle büyük değişen bir mahallemiz.

 Buralarda hizmetler sadece PTT belediyesel, yerel kalkınmayla değil kurumların da hizmetlerinin getirmesiyle de devam etmeye başladı. Bu mahallemizde aynı zamanda bankamatik sıkıntısı vardı. PTT’miz bu konuda sıkıntıyı çözdü. Tüm vatandaşlarımızın bankasal işlerini yapabileceği konuma getirildi. Hep dediğimiz gibi yerel ve genel kalkınma olduğu sürece hizmetler hep devam edecektir. Onun için ben yeni açılan PTT şubemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda bir diğer açılışımız da hizmeti zaten başlamış olan Ertuğrulgazi Mahallesindeki PTT merkezi de hayırlara vesile olsun diyorum" dedi.

"2004 yılında Bilecik’i için bunlar bir hayaldi"

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise; "2004 yılında başladığımızda tek merkezli olan bir şehirde şu yapıyı ön görmüştük. Bilecik’imiz mahallelere ayrılıyor ve her mahallemizde zaman içersinde kendi içinde kendi kendine yetecek organizasyonu oluşturması gerekir demiştik.

 Belki 2004 yılı Bilecik’i için bunlar bir hayaldir ama çok şükür olsun ki eminim ki önümüzdeki dönem içersinde de bu iş birliğimiz karşılıklı inancımız, güvencimiz devam edecek. Bu güzel çalışmalara artarak hep birlikte devam ettireceğiz. Şubelerimizin insanımıza, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

  Konuşmaların ardından Bahçelievler PTT Şubesi dualar eşliğinde protokol üyelerin kurdeleyi kesmesiyle hizmete girdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle