İŞTE YENİ KORONA KARARLARI !

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde artış gösteren korona virüs (Covid-19) vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Meclisi tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapıldı

12 Kasım 2020 Perşembe 16:49
762 Okunma
İŞTE YENİ KORONA KARARLARI !

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde artış gösteren korona virüs (Covid-19) vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Meclisi tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapıldı.Buna göre ilçede 65 yaş ve üstü vatandaşlar 10.00 ile 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

Bozüyük'te İlçe Hıfzıssıhha Meclisi kararınca 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapıldı. Daha önce sabah ve akşam belirli saatlerde olan sokağa çıkma izninin sosyal mesafe ve maske kurallarına uymak kaydıyla 10.00-16.00 saatleri arasında uygulanmasına karar verildi.

Bu saatler dışında kalan saatlerde evden çıkmaları kısıtlandırıldı. Ayrıca sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonu tesis etmek ve sigara, tütün ve tütün mamullerini kullanmak maksadıyla maskenin indirilmesini önlemek amacıyla, toplu taşıma duraklarında, park bahçe gibi alanlarda ve Atatürk, Hükümet ve İsmet İnönü Caddelerinde vatandaşların yürürken sigara, tütün ve tütün mamullerinin tüketilmesinin yasaklandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle