DEVA PARTİSİNDEN BİLECİK OLAY HABERE ZİYARET

DEVA Partisi Bilecik kurucu İl Başkanı Kadir Emre, Merkez İlçe Başkanı Serdar Kürler ve yönetim kurulu üyeleri Burak Sel ve Alim Yıldırım Haber Bilecilolay haber ofisini ziyaret etti.

02 Eylül 2020 Çarşamba 12:56
431 Okunma
DEVA PARTİSİNDEN BİLECİK OLAY HABERE ZİYARET

DEVA Partisi Bilecik kurucu İl Başkanı Kadir Emre, Merkez İlçe Başkanı Serdar Kürler ve yönetim kurulu üyeleri Burak Sel ve Alim Yıldırım Haber Bilecilolay haber ofisini ziyaret etti. 

Genel Başkan Ali Babacan’ın Ak Parti hükümetlerinde değişik kademelerde bakanlık yaptığını, başta ekonomi olmak üzere bir çok sorunu bildiğini ve çözümün de DEVA Partisinde olduğunu vurgulayan İl Başkanı Kadir Emre yerel basına çok önem verdiklerini, bundan böyle her konuda basın ile birlikte istişare edeceklerini vurguladı. BilecikOlay sahibi  İbrahim Rafet Sünnetçi’nin  ‘Kendinizi solda mı hissediyorsunuz?  Sağda mı? Ortada mı?’ sorusuna.


İl Başkanı Kadir Emre’nin cevabı, ‘Biz kendimizi ortada hissediyoruz. Her zaman hizmet partisi olacağız. Hizmet noktasında kim bu ülkeye bir hizmet ederse bizim başımızın üstünde yeri var. Hizmet olarak doyduktan sonra, ama çok çalışmamız gerekecek. İlk önce her kadrolarımız liyakatlı olacak. Hem bilgili, hem becerikli olacak. Bu ülke için artık teknoloji ne ise artık on kullanacağız. Artık teknoloji çağındayız. Ülkenin daha büyük hedefleri olacak. 2023-2071 demekle olmuyor. Biz onları inşallah o yıllarda iktidara geldiğinde daha çağdaş müreffeh bir ülke olarak göreceğiz’.  İfadelerini kullandı
BilecikOlay sahibi ve İHA Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Rafet Sünnetçi  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Başkanı Kadir Emre ve Yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 02.09.2020 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle