SÜRÜCÜLER UYARILDI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri sürücülere emniyet kemeri uygulaması yaparak sürücüleri uyardılar.

15 Ağustos 2015 Cumartesi 04:27
3457 Okunma
SÜRÜCÜLER UYARILDI

 Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri  sürücülere emniyet kemeri uygulaması yaparak sürücüleri uyardılar.  

 

 

 

  Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinde uygulama yapan ekipler emniyet kemeri takmayan sürücüleri el işareti ile emniyet kemeri takmaları yönünde uyararak emniyet kemeri takmalarını istediler. Atatürk Bulvarı üzerinden ışıklarda duran veya seyir halinde olan araçlara uyarılarak, gerekli ikazlar yapıldı. Konu hakkında bilgi veren trafik ekipleri bu tür uygulamaları Bilecik genelinde gün aşırı yaptıklarını ve bu tür uygulamalar sayesinde sürücülerinde duyarlı olarak emniyet kemeri taktıklarını bildirdiler.

 

 

  Öte yandan,  uygulama sırasında bir sürücü uygulamadan memnun olduğunu ve trafik kurallarına uyulması gerektiğini belirterek, “Sadece şehir dışında değil, şehir içinde olsa da en azından saatte 70 kilometre hızla olsa bile emniyet kemeri takmak önemli olduğundan dolayı insanlarımızın da bu konuda bilinçlendirilmesi açısından böyle bir uygulama tabi ki faydalı olacaktır" dedi.

 

Son Güncelleme: 15.08.2015 04:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle