1 DEĞİL, 2 DEĞİL, 3 DEĞİL

Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kendilerine gelen basın bültenleri yerel ve ulusal basına işine geldiği gibi servis ediyor. Amaçları ise; 3 kuruş fazla para kazanmak.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Mayıs 2018 Salı 16:14
2757 Okunma
1 DEĞİL, 2 DEĞİL, 3 DEĞİL

  Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kendilerine gelen basın bültenleri yerel ve ulusal basına işine geldiği gibi servis ediyor. Amaçları ise; 3 kuruş fazla para kazanmak.

  Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı Muhabiri Muhsin A., bugün Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından başarılı bir operasyonla ele geçirirken değeri 8 milyonluk "Tevrat" haberini Bilecik Valiliği basın whatsapp grubuna video, resim ve haber metnini olarak servis etti. Ne yazık ki AA muhabiri olan Muhsin A. İl Jandarma Komutanlığından gelen basın bildirisinde bir kaç detayı keserek, Bilecik'te basın mensuplarına servis ederken, kendi ajansına haberi tüm ayrıntıları ile gönderttirdi. Sonrasında ise; tüm ulusal gazeteler (milliyet,hürriyet,posta vb) AA ajansının geçtiği ayrıntılı haberi manşetlerine taşıdılar.

BASIN BİLDİRİSİNİ İL JANDARMADAN İSTEDİK (ORJİNAL METİN)

  Bilecik İl jandarma komutanlığında valiliğe gönderilen basın bildirisini istediğimize bizlere gönderilen metinde, "Bilecik il jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından icra edilen yol kontrolü esnasında; Bilecik ili istikametine seyreden içerisinde şüpheliler Ö.S. ,F.G., Ö.V., F.F. ve V.D.'nin bulunduğu otomobilde 7 Mayıs 2018 günü Bilecik merkez Vezirhan beldesi girişinde yapılan aramada; aracın bagaj kısmında müzik kolon içerisine gizlenmiş vaziyette ceylan derisi üzerine altın varak işlemeli, zümrüt ve yakut süslemeli, şüpheli şahısların (8) milyon TL'ye satmaya çalıştıkları tespit edilen (2) Adet Tevrat ele geçirilmiştir. Şüpheli (5) şahıs C. Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış olup, ele geçirilen tarihi eserler Müze Müdürlüğüne teslim edilmiştir.olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır" ifadelere yer verildi.

VALİLİK NE GÖNDERDİ?

Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı Muhabiri Muhsin A.'nın ise; sabah servis ettiği metinde "Bilecik merkez Sakarya-Bilecik karayolu üzeri, Vezirhan beldesinde, alınan duyum üzerine Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce icra edilen operasyonda şüpheli bir otomobil içerisinde yapılan aramada, ceylan derisi üzerine işlenmiş, altın varaklı ve zümrüt ve yakut taşlarla süslenmiş piyasa değeri yaklaşık (8 milyon TL) olan (2) adet Tevrat ele geçirilmiştir. Araç içerisinde bulunan Ö.S, F.G, Ö.F.V, F.F, V,D. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

3 KURUŞ FAZLA KAZANMAK İÇİN YAPILAN İŞE BAK

 Öte yandan Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı Muhabiri Muhsin A. kendisine gönderilen metinde önemli yerleri keserek orijinal metni kendi ajansına servis ettirdi.  Hal böyle olunca tüm ulusal gazeteler haberi AA'dan alarak servis etti. 3 kuruş fazla para kazanmak için yapılan bu olay sizce ne kadar doğru, Sayın VALİM karar sizin.

Son Güncelleme: 08.05.2018 16:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle