LİDER KÜTAHYASPOR İL ÖZEL İDAREYİ YEDİ BİTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor kendi sahasında Kütahyaspor'a 7-1 mağlup oldu.

06 Aralık 2015 Pazar 12:46
2964 Okunma
LİDER KÜTAHYASPOR İL ÖZEL İDAREYİ YEDİ BİTİRDİ

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor kendi sahasında Kütahyaspor'a 7-1 mağlup oldu.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadında oynanan BAL 9. grup 10’uncu hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Kütahyaspor’a 7-1 yenildi. Maça dengeli bir oyun ile başlayan iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. İlk 35 dakika da yakalanan pozisyonlar gole çevrilemedi.

 

 

 Maçın 35’inci dakikasında Kütahyaspor yakaladığı bir pozisyonda kalecinin hatasını değerlendiren Mustafa Kurcan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası ataklarına devam eden Kütahyaspor maçın 44’üncü dakikasında Serhat Çiçek ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

Kütahyaspor maçın 55’inci dakikasında Kaan Aker ile durumu 3-0’a getirdi. Bu gol sonrası iyice oyundan düşen Bilecik İl Özel İdarespor, maçın 66’ncı dakikasında bir defans hatası yaptı. Bu hatayı Aydın Kuzu iyi değerlendirerek skoru 4-0’a getirdi. Bu gol sonrası bulduğu atakta Bilecik İl Özel İdarespor Berkay Gezer ile skoru 4-1’e taşıdı.

 

 

 Bu gol sonrası maçın 74’üncü dakikasında Bülent Çakmak, 76’ncı dakikasında Kaan Aker ve 78’inci dakikasında Mustafa Kuzu ile durumu 7-1’e getirdi. Kütahyaspor maçı da bu skorla kazanmış oldu.

 

 

 4 dakika içinde 3 gol yiyen Bilecik İl Özel İdaresporlu oyunculara taraftarlar tepki göstererek maçın bitmesini beklemeden stadı terk ettiler. Bu galibiyet sonrası puanını 25’e çıkartan Kütahyaspor liderliği sürdürürken, Bilecik İl Özel İdarespor 3 puanda kaldı.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, liderle zorlu bir müsabakaya çıktıklarını anlatarak, “Takımın gücü ve bütçesi beldi. Bunun 7 gol yiyerek en farklı mağlubiyetimizi aldık. Kütahyaspor’u tebrik ederim. Haftaya oynayacağımız Çiftay Yeşilova müsabakasının çalışmalarına başlayarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

 

TARAFTARDAN TEPKİ

 

 Öte yandan Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant’ın hiçbir maça gelmeyişi ve bu takımı sahipsiz bırakmaları taraftarların tepkisine neden oldu. Trafatarlar “ Bu işin sonu nereye gidecek, bu takıma kim sahip çıkacak” diye serzenişte bulundular. 

 

 

Son Güncelleme: 06.12.2015 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle