PAZARYERİLİLER SUCUK EKMEK VE SALEP GECESİNDE BULUŞTU

Bozüyük Pazaryerililer Derneği üyeleri sucuk ekmek ve salep gecesinde bir araya geldi.

03 Şubat 2017 Cuma 09:51
1467 Okunma
PAZARYERİLİLER SUCUK EKMEK VE SALEP GECESİNDE BULUŞTU

  Bozüyük Pazaryerililer Derneği üyeleri sucuk ekmek ve salep gecesinde bir araya geldi. 

 

 

 

  Gerçekleştirilen geceye, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın yeğeni Hüsnü Bayrakçı, Bozüyük Pazaryerililer Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu ve dernek üyeleri katıldı. Pazaryeri ilçesi hakkında karşılıklı sohbet havasında geçen istişarelerin ardından Başkan Yalçın bir açıklama yaptı.

 

 

 Yalçın, “Birlik, beraberliğimiz, dayanışmamızla sucuk ekmek ve salep gecesinde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Bu geceyi tertip eden başta Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu ve yönetim kuruluna Pazaryeri’nde markamız Nur Kasap sucukları promosyon olarak bize takdim eden Mesut Kök kardeşimize salepleri sponsor olan Tado Dondurma sahibi Osman Topala ve ekmekleri promosyon veren Karadenizliler Dernek Başkanı Kısmet Turan Bey’e ve birliğimizi beraberliğimizi her platformda gösteren değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

Son Güncelleme: 03.02.2017 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle