OSMANELİ'NDE ÜRETİLİYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kadınlar Lefke bezinden takılar üretilerek, aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Nisan 2023 Pazartesi 11:22
90 Okunma
OSMANELİ'NDE ÜRETİLİYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kadınlar Lefke bezinden takılar üretilerek, aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.


Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Kadın Girişimciler Kooperatifi Lefke bezinden ürettiği kolye, bileklik ve benzeri takı ürünlerini ve hediyelik eşyaları satışa sundu.

Lefke bezinden yapılan ürünleri yakından takip eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifimiz Lefke Bezi’nden el emeği ile işleyerek ürettiği ürünlerin satışlarını sürdürüyor.

Kooperatifimizde çalışan kadınlarımızın ürünlerine sahip çıkmak ve istihdamı arttırmak için her yakışıklı erkek güzel eşine veya güzel arkadaşına Lefke takı hediye ederse bu ürünlerimizin marka değeri taşıyacak ve satış miktarı artacak. Bu konuda Osmaneli’nde centilmen erkek kardeşlerimizin yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle